Ana Sayfa / Kadınca / Defne Arcan İçözü ağır yaralı

Defne Arcan İçözü ağır yaralı

Defne Arcan İçözü motosiklet kazasında ağır yaralandı. Bodrum’da ünlü yüzücü ağır yaralı. Muğla’da Bodrumspor Kulübü’nün şampiyon yüzücüsü Defne Arcan İçözü Bodrum-Milas yolunda geçirdiği motosiklet kazasında ağır yaralandı.

Bodrum’da şampiyon yüzücü Defne Arcan İçözü motosiklet kazasında ağır yaralandı. Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan Bodrumspor Kulübü’nde lisanslı yüzücüsü ve bir çok birincilikleri bulunan Defne Arcan İçözü, akşam saatlerinde Milas istikametinden Bodrum’a gelirken kullandığı motosiklet ile Torba kavşağında kaza yaptı. Yoldan geçen vatandaşların çağırdığı ambulans ile Bodrum Amerikan Hastanesi’ne kaldırılan İçözü, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELEMEYE ALINDI

Tek taraflı meydana geldiği belirtilen kaza ile ilgili polis bölgedeki kameraları incelemeye aldı. Hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi altın olan İçözü’nün kaburgalarında ve köprücük kemiğinde kırıklar olduğu, kafatasında da çatlak olduğu belirtildi.

Defne Arcan İçözü’nün  Masterlar Salon Türkiye Şampiyonluğu, açık deniz yüzme yarışında ve bir çok özel yarışlarda madalyalarının olduğu öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP’ye katıldı

CHP’ye İYİ Parti’den istifa eden Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu geçti. İYİ Parti’den istifa eden Ayşe Sibel …

Sınırsız Hosting