Ana Sayfa / Kadınca / Defne Samyeli Deren’e sahip çıktı

Defne Samyeli Deren’e sahip çıktı

Deren Talu’ya annesi Defne Samyeli çıktı hakkında çıkan çirkin Acun Ilıcalı ile aşk iddialarına ateş püskürdü. Defne Samyeli haklı olarak bir insanın böyle karalanmasının asla kabul edilemeyeceğini belirtti. Deren Talu ve Defne Samyeli’ye toplum da büyük destek gösterdi. Defne Samyeli kızı Deren Talu’nun Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığına yönelik iddialara sosyal medya sayfasından ateş püskürdü.

Defne Samyeli kızı hakkında çıkan Acun ile ilgili dedikodulara sert yanıt verdi haklı olarak. defne Samyeli duyarlı bir anne olarak kızı Deren Talu’ya sahip çıktı. Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı bugün anlaşmalı olarak boşandı. Çiftin boşanmasının ardından pek çok iddia ortaya atıldı.  Bu iddialardan biri de Acun Ilıcalı’nın Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu ile yakınlaştığı ve hatta Deren Talu’ya Londra’dan ev aldığına yönelikti. Çıkan bu iddiaların ardından Deren Talu’nun annesi Defne Samyeli sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yayınladı. İşte Samyeli’nin o açıklaması:

defnesamyeli

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting