Ana Sayfa / Kadınca / Defne Samyeli yeni sevgilisi kim?

Defne Samyeli yeni sevgilisi kim?

Defne Samyeli ile Çağrı Telkıvıran aşkı ve defne samyeli kimlerle aşk yaşadı kaç kez evlendi son sevgilisi kim bilgileri. Defne Samyeli’nin yeni sevgilisi Çağrı kendisinden kaç yaş küçük ve çocuğu var mı soruları.Defne Samyeli, geçtiğimiz haftalarda aşk yaşadığı iddiasını yalanladığı müzisyen Çağrı Telkıvıran ile sosyal medya hesabından romantik bir karesini yayınlayarak aşkını ilan etti.

Defne samyeli kimlerle aşk yaşadı, kaç kez evlendi bilgileri. Defne Samyeli son sevgilisi Çağrı Telkıvıran kimdir necidir bilgileri. 2019 yılında Cem Yılmaz ile ilişkisini noktalayan Defne Samyeli, geçtiğimiz haftalara müzisyen Çağrı Telkıvıran ile görüntülenmiş ancak aşk iddiasını yalanlamıştı. Bir süredir göz önünde görünmeyen çift, dün aşklarını ilan etti.

İLK POZ GELDİ

Uzun süredir yalnız olan Samyeli, gönlünü kendinden yaşça küçük bir çok ünlü sanatçının beste, söz ve aranjörlüğünü üstlenen Çağrı Telkıvıran’a kaptırdı. Dün bir düğüne katılan oyuncu ve şarkıcı Samyeli ile Telkıvıran, Instagram hesaplarından romantik bir karelerini paylaşarak herhangi bir not düşmedi. İkilinin paylaşımını gören hayranları ise “Aşklarını ilan ettiler” yorumunu yaptı.

Defne Samyeli, Çağrı Telkıvıran ile aşkını ilan etti

AŞK İDDİASINI YALANLAMIŞTI

Defne Samyeli ve Çağrı Telkıvıran, mart ayında bir mekandan birlikte çıkarak aynı araçla uzaklaşmıştı. Basın mensuplarının “Aşk mı yaşıyorsunuz?” sorularını yanıtsız bırakan Defne Samyeli, günler sonra yaptığı açıklamada aşk iddiasını yalanlayarak “Çağrı benim arkadaşım. Stüdyoda iş yapıyoruz. Sanki çok gizemli bir şey varmış, yakalanıyormuşuz gibi lanse edilmesinden rahatsızlık duyuyorum. Çünkü böyle bir şey zaten yok. Saklanılan bir durum da yok. Birlikte şarkı yapıyoruz” demişti.

Çağrı Telkıvıran daha önce Aslı Bekiroğlu ve Biran Damla Yılmaz ile aşk yaşamıştı.

Defne Samyeli, Çağrı Telkıvıran ile aşkını ilan etti

Defne Samyeli, Çağrı Telkıvıran ile aşkını ilan etti

ÇAĞRI TELKIVIRAN KAÇ YAŞINDA NECİ VE NERELİ

ÇAĞRI TELKIVIRAN KİMDİR?
Bugüne kadar birçok ünlü isim ile çalışan ve aranjör olarak karşımıza çıkan başarılı isim, kişisel Instagram hesabı üzerinden yaptığı yayınlarla birlikte takipçilerine müzik şöleni sunuyor. Son zamanlarda sosyal medyada daha da popüler hale gelen Çağrı Telkıvıran’ın Instagram’da 38,6 bin takipçisi bulunuyor. Ünlü aranjör; Oğuzhan Koç, Berkay, Bengü, Ebru Yaşar, Zeynep Bastık, Murat Dalkılıç gibi başarılı isimler ile çalıştı.
2020 yılında ise kendi müziğini yapmaya karar verdi ve single çalışması ile müzik severlerin karşısına çıkarak tam not almayı başardı. Seslendirdiği Kırmızı Karlar ve Olur mu şarkıları ile ciddi bir hayran kitlesine ulaştı.

İlginizi Çekebilir

Aynur Doğan’dan Şivan Perver iddiası

Kürt şarkıcılar birbirine düştü şarkı yasaklama geldi. Şivan Perver, Aynur Doğan’a şarkı yşasağı koydu. Aynur …

Sınırsız Hosting