Ana Sayfa / Kadınca / Demet Akalın evlilik programı sunacak (İzdivaç)
DEMET AKALIN İZDİVAÇ SUNUCU

Demet Akalın evlilik programı sunacak (İzdivaç)

Demet Akalın ile Işın Karaca yüzleşti Renkli Sayfalarda. Demet Akalın İzdivaç programı sunucusu oluyor alacağı ücret belli oldu. Renkli sayfalar 27 Ocak Cuma Demet Akalın Işın Karaca yüzleşmesi. 

Demet Akalın, Işın Karaca ve Demet Akalın‘ın sunacağı evlilik programı ve alacağı ücret tartışması. Demet AkalanÇetmen reklam filminden kesesini doldurmuştu şimdi de İzdivaç programı sunuculuğuyla gündeme geldi. Kanal D’nin sevilen magazin programı Renkli Sayfalar’ın bugün yayınlanan bölümüne Işın Karaca konuk oldu. Işın Karaca, düğününe gelmeyen Demet Akalın ile canlı yayında telefonla konuştu!Ünlü şarkıcı Demet Akalın’a izdivaç programı sunması teklif edildi. Akalın teklifi kabul ederse yılda en az 12 milyon Lira kazanacak.
Demet Akalın Renkli Sayfalar’a telefonla bağlandı. İzdivaç programında sunucu olma teklifi aldığını doğrulayan Demet Akalın hâlâ düşünme aşamasında olduğunu ama teklifin çok cazip olduğunu söyledi.

Demet Akalın, ‘Seda ablalar, Esralar gerçekten bu paraları kazanıyorsa ben işi gücü bırakır bu işi yaparım’ dedi.

ŞARKICI DEMET AKALIN İZDİVAÇ SUNUCUSU MU OLUYOR?

İzdivaç Demet Akalın sunucu oluyor. Programın sunucularından Müge Dağıstanlı’nın “Demet bu sektörde bir kişiye aylık 1 milyon lira teklif edildi, o zaman senin rakamın bundan daha yüksek’ dedi.

Teklifi cazip bulan ancak daha karar veremeyen Demet Akalın bu soruya cevap verirken rakam belirtmedi, “O ayarda” demekle yetindi.

İlginizi Çekebilir

Zorlu binasına silahlı saldırı

Zorlu Holding’e silahlı saldırı. İstanbul’da holding binası kurşunlandı. Şişli’de bulunan Zorlu Holding binasına silahla ateş …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting