Ana Sayfa / Manşet / Denizli’de foseptikte 3 işçi öldü

Denizli’de foseptikte 3 işçi öldü

Foseptik çukuru 3 işçiye mezar oldu denizli Pamukkale ilçesinde. Denizli’de foseptik kuyusundaki suyu tahliye eden işçiler egzoz gazından etkilendi. 8 işçiden üçü olay yerinde hayatını kaybetti.

Denizli’de 3 işçi fosetptik çukurunda gazdan zehirlenerek öldü. Denizli’de Pamukkale İlçesi’ne bağlı Karataş Mahallesi’nde inşası süren atış poligonunda 8 işçi egzoz dumanından zehirlendi 3 işçi hayatını kaybetti. Bina inşaatında çalışan işçiler bahçedeki foseptik kuyusuna su dolması nedeniyle boşaltmak için çukura girdi.

Dalgıç pompayı çalıştıran üç işçi bir süre sonra egzoz gazından etkilendi. Arkadaşlarının gazdan etkilendiğini gören diğer işçiler de kuyuya inerek yardım etmek istedi. Kuyuya sonradan giren işçiler de zehirlendi. Üç işçinin hayatını kaybettiği olayda zehirlenen 5 işçi AFAD ve İtfaiye ekipleri tarafından kuyudan çıkarıldı. Kurtarma ekipleri kuyudan üç işçinin de cansız bedenini çıkardı.

İlginizi Çekebilir

Dursun Özbek yine başkan

Galatasaray’da Dursun Özbek yeniden başkan seçildi. Süheyl Batum büyük hüsrana uğradı. Galatasaray Kulübü’nün olağan seçimli …

Sınırsız Hosting