Ana Sayfa / Kadınca / Deren Talu Son Kale Hacıbey filminde

Deren Talu Son Kale Hacıbey filminde

Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu ünlü bir oyuncu olma yolunda ve ilk sinema filminde önemli bir rol kaptı. Bundan sadece bir ay önce Can Gürzap’ın oyunculuk dersi verdiği akademiye kayıt olan Deren Talu, hedefine çabuk ulaştı.

Son Kale Hacıbey filmi oyuncuları ve Deren Talu’nun ilk film oyunculuğu kariyeri başlıyor. Defne Samyeli’nin kızı 22 yaşındaki Deren Talu, annesinin izinden gitmek adına geride bıraktığımız ay usta oyuncu Can Gürzap’ın oyunculuk dersi verdiği akademiye kayıt olmuş ve yoğun bir şekilde dizi ve film projeleri okumaya başlamıştı. Geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takılan Talu yeni projesiyle ilgili açıklamada bulundu. Yalnız başına geldiği AVM’de spor mağazalarından alışveriş yapan Talu, kendine yöneltilen sorulara: “Osmanlı-Rus savaşını anlatan ‘Son Kale Hacıbey’ filminde rol alacağım. Şu sıralar binicilik dersi alıyorum” şeklinde yanıt verdi.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting