Ana Sayfa / Genel / Devlet Bahçeli’den yeni askerlik sistemi açıklaması

Devlet Bahçeli’den yeni askerlik sistemi açıklaması

MHP Lideri Devlet Bahçeli, yeni askerlik sistemi ile ilgili konuştu. Bahçeli, Binali Yıldırım yerine seçilecek TBMM Başkanlığı için AK Parti adayını destekleyeceklerini açıkladı.

Devlet Bahçeli’nni son açıklamaları 20 Şubat. MHP Lideri Çarşı beşiktaş’ın ruhudur dedi. İşte Bahçeli’den son açıklamalar.

Hayır efendim yok. Neden yok? Çünkü Cumhurbaşkanı ile olan görüşmelerimiz sırasında bu konu gündeme gelmemiştir. Sayın Cumhurbaşkanı ve AKP kimi aday gösteriyorsa 49 milletvekilimiz ile ona destek vereceğiz demiştik. Burada MHP’nin aday şu olsun, bu olsun bu olmasın şeklindeki böyle siyasi bilardo topu gibi ortada dolaşmasına fırsat vermemek için bunu söyledik. Buyursunlar kimi istiyorlarsa Pazar günü getirirler ismi kamuoyuna duyururlar biz de 49 arkadaşımızla o gün orada bulunan kaç kişiyse elimizi kaldırıp kendileriyle beraber “Meclis başkanımız budur” diyebiliriz. Onun için herhangi bir rezervimiz yok. Herhangi bir kişi üzerinde şu olsun gibi bir düşüncemiz yok. Takdir Cumhurbaşkanın ve AKP yönetiminindir. Onlar ne derlerse biz ona uyacağız. Cumhur ittifakı olarak da ayrı bir tartışma açmanın da gereği yoktur.

KADIN BAŞKANA BAKIŞINIZ

Kadının siyasette olmasını arzuluyoruz. Sıra saygı esasına göre beklerseniz her şey olur.

YENİ ASKERLİK SİSTEMİ

Yeni askerlik sistemi kararını aldılar ve hayata da geçiriyorlar. Ona bizim itirazımız olmaz.

“BİZ FARKLIYIZ ÇARŞI GRUBUYUZ”

Berabere kalmalarını tavsiye ederim. Yenilirse Beşiktaş’a ayıp olur, yenerse Fenerbahçe farklı düşünmeye başlar. ‘Sen de ol ben de ol beraber olalım’ derse berabere kalmalarında yarar var. ‘Fenerbahçe diz çöktü şuna bir de biz vuralım’… Bu Beşiktaş’a yakışmaz. Kartallar yüksekten uçar. Biz biraz farklıyız biz Çarşı grubuyuz. Beşiktaş Belediyesi’ni bize verdiler çünkü CHP’nin elinden ancak biz alırız orayı. Bir Ford Mustang’im var. Plakası 06 BJK 001. İstanbul da Beşiktaş’taki seçim çalışmasına onunla gideceğim, eğer fırsat bulursak. Çarşı Beşiktaş’ın ruhudur. Bizim tabirimizle delikanlı çocuklardır.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting