Ana Sayfa / Manşet / Devlet Hastanelerinde randevusuz hasta kabulü

Devlet Hastanelerinde randevusuz hasta kabulü

Hastalar randevusuz hastanelerde muayene olabilecek. Kamu hastanelerinde randevusuz hasta kabulü başlıyor. Randevu alamayan hastalara müjde randevusuz hasta kabulü başlıyor kamu hastanelerinde.

Devlet hastanelerinde randevusuz hasta kabulü başlıyor. Randevu alamayan hastalara kamu hastanelerinde doktorlar randevusuz muayene edebilecek. doktorlara randevusuz hasta bakma yetkisi geldi.

Kamu hastanelerinde 5 dakikada bir randevu sistemi ve son dönemde randevu bulma zorluğu konuşulurken artık randevusuz hasta kabulünün mümkün olduğu açıklandı. Resmi yazı yaklaşık bir ay önce hastanelere gönderildi. Birçok doktora göre uygulama hastalarla doktorları karşı karşıya getirecek.
Doktorlar artık randevusuz hastaya bakabilecek!
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Ahmet Selim Köroğlu’nun sosyal medyadan yayınladığı bildiriye göre doktorlar artık randevusuz hasta kabul edecek.

Köroğlu tarafından yapılan açıklamada, “Covid tedbirleri sebebiyle randevu ile yapılan hasta muayene işlemleri sağlık bakanlığının geçen ay yayımlanan yazısı ile randevulu/randevusuz olarak yeniden düzenlenmiştir.” ifadeleri yer aldı. Selim Köroğlu ayrıca, “Artık randevu almakta zorlanan vatandaşlarımız randevusuz olarakta muayene olabileceklerdir.” dedi.

İlginizi Çekebilir

Göbekle gelen servet

Yasin cengiz, göbeğini sallayarak servet sahibi oldu. sosyal medya fenomeni Yasin cengiz bir göbek sallama …

Sınırsız Hosting