Ana Sayfa / Kime Ait / Devletten bin lira yardım parası

Devletten bin lira yardım parası

Devletin vereceği 1000 liralık yardım parasını kimler nasıl alacak sorusu. 2 milyon haneye bin lira destek parası verilecek. Koronavirü nedeniyle deletin dağıtacağı para ve alma yolları kimler yardımlardan nasıl yararlanacak, kimler para alacak bilgisi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ihtiyaç sahibi ailelere 1000 lira yardımın yapılacağını açıkladı.

SON DAKİKA HABER, DEVLET İHTİYAÇ SAHİPLERİNE 1000’ER LİRA PARA DAĞITACAK. KİMLER BİN LİRALIK YARDIMI ALACAK, NASIL ALACAK BİLGİSİ ARANIYOR.  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Corona Virüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan “ihtiyaç sahibi ailelere yapılacak nakdi yardımlar için ilave 2 milyar liralık kaynak aktarımı”nın detaylarını paylaştı.

Bakan Selçuk “Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında; hali hazırda Bakanlığımızın düzenli sosyal yardımlarından faydalanan ihtiyaç sahibi 2 milyon hanenin tamamı 1.000 TL nakdi destekten yararlanacaktır” dedi.

Söz konusu destekten yararlanmak için vatandaşların herhangi bir yere başvuru yapmasına gerek olmadığını da belirten Selçuk, ödemelerin Mart ayının sonunda başlayacağı bilgisini de yineledi.

İlginizi Çekebilir

Bolu Tüneli 50 gün kapanıyor

Bolu Dağı tünelinin İstanbul istikametine olan bölümü 50 gün süreyle kapatılıyor. Bolu Dağı tüneli uzatma …

Sınırsız Hosting