Ana Sayfa / Gündem / Diaby aslen nereli, kaç yaşında?

Diaby aslen nereli, kaç yaşında?

Diaby nereli, kaç doğumlu ve kimdir bilgileri. Beşiktaş’ın yeni transferi Diaby hangi takımlarda oynadı. Beşiktaş, Sporting forması giyen Abdoulay Diaby ile 1 yıllığına anlaşmaya vardı. Portekiz ekibi Sporting’de forma giyen sağ kanat oyuncusu Abdoulay Diaby, geçen sezon 45 maçta 6 gol atmış ve 4 asist yapmıştı. Peki, Abdoulay Diaby kimdir?

Diaby, kaç doğumlu, nereli, hangi takımlarda oynadı. Abdoulay Diaby Beşiktaş ile 1 yıl için anlaştı! Portekiz ekibi Sporting’de forma giyen sağ kanat oyuncusunun yaşamı ve oynadığı takımlar vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Abdoulay Diaby kimdir? Detaylar haberimizde…

ABDOULAY DİABY NECİ, KİM, YAŞI VE MEMLEKETİ

Malili futbolcu Abdoulay Diaby, 21 Mayıs 1991 tarihinde dünyaya geldi. Futbola Fransız ekibi Sedan’ın altyapısında başladı, 2013 senesinde Lille’e katıldı.

İki sezon kiralık olarak Belçika’da Mouscron forması giyen Abdoulay Diaby, 2015 yazında Club Brugge’a transfer oldu. Belçika ekibinde 3 yıl geçiren Malili futbolcu 2018 yazında ise 4,5 milyon euro’luk bedelle Sporting’e gitti.

Mali Milli Takımı formasını da 17 kez giydi ve 5 gol attı.

İlginizi Çekebilir

İsrail, Refah’a girdi, katliam var

Siyonist İsrail’in katil sürüsü ordusu Refah’a girdi., Gazze’de insanlık tarihinin en büyük katliamı var. Allah’ın …

Sınırsız Hosting