Ana Sayfa / Spor / Diego Rossi Fenerbahçe’den gidiyor

Diego Rossi Fenerbahçe’den gidiyor

Fenerbahçe’de mutsuz olan kiralık oyuncu Diegod Rossi ülkesine dönüyor. Fenerbahçe’nin sezon başında Los Angeles FC’den kadrosuna kiralık olarak kattığı Diego Rossi, Brezilya ekibi Flamengo’nun yolunu tutuyor. Sarı-lacivertlilerin en skorer oyuncuları arasında yer alan Uruguaylı futbolcunun sezon sonunda sarı-lacivertlilerden ayrılarak, Flamengo’ya imza atması bekleniyor.

Diego Rossi Fenerbahçe’den ayrılıyor. Rossi, Flamengo forması giyecek. Fenerbahçe’nin en skorer isimlerinden olan Diego Rossi sezon sonunda takımdan ayrılıyor. Los Angeles’ten kiralanan Uruguaylı futbolcu için Brezilya devi Flamengo harekete geçti.

FLAMENGO’DA İBRE ROSSI’YE DÖNDÜ
Fanatik’in Globo Esporte’den aktardığı habere göre, Flamengo, Diego Rossi transferini bitirme noktasına geldi. Brezilya ekibi, Benfica’dan Everton’ın transferi konusunda olumsuz yanıt alınca ibre Diego Rossi’ye döndü.
MLS’İN EN İYİ FUTBOLCULARINDAN BİRİ OLARAK GÖSTERİLİYOR
Flamengo’nun Diego Rossi transferi için ileri düzeyde görüşmelerde bulunduğu aktarıldı. Rossi’nin Kia Joorabchian ve Giuliano Bertolucci ikilisi tarafından Flamengo’ya önerildiği ve özellikle MLS’in en önemli oyuncularından biri olarak anılmasından kaynaklı transfer için girişimlerin başladığı ifade ediliyor. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla toplam 26 maçta şans bulan 23 yaşındaki Uruguaylı oyuncu; 2 gol, 5 asistlik skor katkısı sağladı.

İlginizi Çekebilir

Ipswich Town, Premier Lig’de

İngiltere Premier Lig’de tam 22 yıl sonra Ipswich Town yükseldi. İngiltere Championship’te sezonu ikinci sırada …

Sınırsız Hosting