Ana Sayfa / Kadınca / Dilan Polat Jet hediye aldı

Dilan Polat Jet hediye aldı

Dilan Polat’a kocası jet hediye etti. Dilan Polat özel uçak sahibi oldu. Türkiye’de özel jeti ve uçağı olan ünlülerden biri de Dilan Polat oldu. Engin Polat evlilik yıl dönümünde eşi Dilan Polat‘a uçak hediye etti. Engin Polat’ın hediyesi kısa sürede gündem oldu.

Dilan Polat özel uçak sahibi oldu. Engin Polat karısı Dilan Polat’a jet hediye etti.

İş insanı Engin Polat, lise aşkı olan Dilan Polat ile 2007’de dünya evine girdi. Güzellik merkezi sahibi iş insanı ve sosyal medya fenomeni olan Dilan Polat ile evliliklerinde sosyal medya paylaşımları dikkat çekiyor.

Evliliklerinin 13’ncü senesinde olan Polat çifti evlilik yıl dönümlerini kutlarken Engin Polat, eşi Dilan Polat için uçak aldığını sosyal medyada paylaştı.

Evlilik yıldönümü hediyesi olarak paylaşılan uçak sosyal medyada kısa sürede viral oldu.

ENGİN POLAT NECİ, NERELİ, YAŞI, İŞİ

Engin Polat, sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilen ve sorgulanan isimler arasında yer almaya başladı. Eşi Dilan Polat’a yaptığı jestler ve lüks paylaşımlarıyla dikkat çeken Engin Polat’ın hayatı, kariyeri ve ne iş yaptığı merak ediliyor. Peki, Engin Polat kimdir? Dilan Polat’ın eşi Engin Polat kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Engin Polat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Dilan Polat’ın eşi olan Engin Polat 31 yaşındadır. İstanbul doğumludur.

ilda Polat adında bir kız, Milan Efe adında bir de erkek çocukları vardır. Polat çiftinin kızı 10, oğlu ise 2 yaşındadır.

Medikal işinde faaliyet göstermektedir. Polat çiftinin sosyal medyada yüz binlerce takipçisi bulunuyor.

Sosyal medya üzerinde çektiği videolar ile birlikte Engin Polat, birçok kullanıcının dikkatini çekmeyi başarıyor.

İlginizi Çekebilir

Bülent Ersoy’un Süleyman Soylu vasiyeti

Bülent Ersoy vasiyetini açıkladı. Bülent Ersoy, eski içişleri bakanı Süleyman soylu için bakın neler dedi. …

Sınırsız Hosting