Ana Sayfa / Genel / Direnç Karaaslan neci, kim, nereli

Direnç Karaaslan neci, kim, nereli

Direnç Karaaslan aslen nereli, ne iş yapıyor, yaşı, eğitim. AKP’li Çiğdem Karaaslan’ıın kocası olan Erdinç Karaaslan hakkında tüm merak edilenler.

Direnç Karaaslan mesleği, neci, yaşı bilgileri aranıyor. AKP Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın eşi Erdin Karaaslan ile ilgili çok fazla bilgi bulunmuyor, Erdinç Karaaslan ve eşi hakkında son olarak sosyal medyada bazı iddialar ortaya atıldı.

ÇİĞDEM KARAASLAN NECİ, YAŞI, SİYASİ KARIYERİ

13 Ağustos 1979 senesinde İstanbul Beyoğlu’nda dünyaya gelmiştir. Çiğdem Karaaslan babası Engin Karaaslan ve annesi de Abide Karaaslan’dır.

Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nü bitirmiştir. Ankara Üniversitesinde ”Tarihi Kentlerde Kimliksizleşme Sorunu” üzerine yüksek lisansını vermiştir. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sosyal Politikalar Bölümünde doktora eğitimini sürdürmektedir.

Çiğdem Karaaslan, Adalet ve Kalkınma Partisi Gençlik Kolları 1. Olağan Büyük Kongresinde AK PARTİ Genel Merkez Gençlik Kolları Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. AK Parti 2. Olağan Büyük Kongresinde Ana Kademe MKYK Üyeliğine seçildi. Bu görevini 3 dönem boyunca sürdürdü ve AK PARTİ 5. Olağan Büyük Kongresi ile 4. kez MKYK Üyeliğine layık görüldü.

Genel Merkez Sosyal İşler Başkan Yardımcılığı görevini ifa etti. Uluslararası alanda katıldığı etkinliklerde partisinin sözcülük görevini yaptı. 5. Olağan Büyük Kongre ile AK PARTİ Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine atanmıştır.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting