Ana Sayfa / Yaşam / Diriliş Ertuğrul son bölüm (Diriliş Ertuğrul 122. bölüm)

Diriliş Ertuğrul son bölüm (Diriliş Ertuğrul 122. bölüm)

Diriliş Ertuğrul 122 bölüm fragmanı ve yayın tarihi TRT 1. TRT 1 yayın akışı ve Diriliş Ertuğrul yeni sezon 122. bölüm başlıyor. Diriliş Ertuğrul’un yeni sezon fragmanı yayınlandı ve dizinin hayranları merakla Diriliş Ertuğrul yeni bölümü ne zaman yayınlanacak sorusuna cevap aramaya başladı. Yayınlandığı ilk bölümden beri kendi kitlesini oluşturarak dikkat çeken Diriliş Ertuğrul’un yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte tahminler..

TRT 1 Diriliş Ertuğrul 122 bölüm (Yeni sezon Diriliş Ertuğrul) Ekim ayının son haftası mı yayınlanacak sorusu. Diriliş Ertuğrul önümüzdeki hafta 5 sezonuyla ekranlarda olması bekleniyordu ancak Diriliş Ertuğrul’un yeni sezon tarihi beklenen gibi olmadı ve ileri tarihlere kaldı. Diriliş Ertuğrul’un yayınlanan fragmanı ardından yeni sezona dair meraklar arttı. Yapımcılar tarafından Diriliş Ertuğrul’un yayınlanma tarihi açıklanmazken Ekim ayının son haftası veya Kasım ayının ilk haftası ekranlarda olması bekleniyor.

YENİ SEZONDA HANDE SORAL DETAYI

Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan TRT 1’in dönem dizisi Diriliş Ertuğrul 5.sezon oyuncu kadrosu büyük değişiklik yaşandı. Halime’nin vefatından sonra Ertuğrul Bey ile evlenecek olan Zeydan’ı oynamaya hazırlanan Hande Soral, yeni sezonda izleyici ile buluşacak.

SON BÖLÜM DİRİLİŞ ERTUĞRUL SEZON FİNALİNDE NE OLMUŞTU?

Noyan, Ertuğrul Bey’i elinden kaçırdı. İntikam için tez Alongaya’ya haber verdi. Lakin Alongaya’ya haber gelmeden Osman’ı öldürmeye çalışıyor. Fakat Osman ölmeyecek çünkü yaptıkları hain planlar yerini bulmayacak.

Sultan Gıyaseddin Günalp’i Konya’ya çağırıyor. Sebebi ise Moğol belasına karşı tedbir almak. Fakat Günalp Konya’ya gideceği sırada Eynece ve Karamış tarafından pusuya düşürülecek. Alongaya’nın Günalp’e bakışı her şeyi açıklıyor.

“Gök yeleli atlarımızla, ufukları aşana dek gün doğumundan, gün batımına Allah’ın adaletini yayana dek durmayacağız.” diyen Ertuğrul yeni sezon için savaş sinyallerini verdi.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting