Ana Sayfa / Genel / Diyarbakır 16 Ocak patlama (sur İlçesi)

Diyarbakır 16 Ocak patlama (sur İlçesi)

Diyarbakır Son dakika haberleri ve Sur ilçesi hafriyat alanındaki patlamada şehit olan polis ve yaralanan polisler. Şırnak son dakika haberleri ve patlama 16 Ocak. Diyarbakır’ın Sur ilçesi’nde Dicle Üniversitesi’nin kampüs alanında hafriyat ve molozların döküldüğü bölgede patlama meydana geldi. Bölgeye tedbir amaçlı ambulansların istendiği bildirildi.

Son dakika Diyarbakır Sur İlçesi Dicle Üni. hafriyat alanı patlama şehit olan polis kimliği ve memleketi ile yaralanan polislerin isimleri belli oluyor. 16 Ocak Şırnak ve Diyarbakır PKK el yapımı patlayıcıları infilak ettirdi.

ŞIRNAK’TA BOMBALI SALDIRI

Şırnak merkez Dicle Mahallesi’nde PKK’lılar tarafından daha önce döşenen EYP bugün saat 15:15 sıralarında şehrin şebeke suyunu onaran müteahhit firmanın kepçesinin altında patladı. Meydana gelen patlama sırasında operatör Ebubekir Barkın ile yardımcısı Mehmet Belge ve çevrede bulunan vatandaşlardan Beşir Külter, Refik Erdem ve Abdurrahman İdin yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulans ile Şırnak Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

DİYARBAKIR’DA ŞEHİT OLAN POLİS

Diyarbakır’ın Sur ilçesi’nde Dicle Üniversitesi’nin kampüs alanında hafriyat ve molozların döküldüğü bölgede patlama meydana geldi. Bölgeye tedbir amaçlı ambulansların istendiği bildirildi.

İlginizi Çekebilir

Yeni öğretmen ataması tarihi

Öğretmen ataması, kaç öğretmen atanacak hangi branşlarda öğretmen alınacak MEB açıklıyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting