Ana Sayfa / Ekonomi / DMR Unlu Mamuller kime ait, sahibi

DMR Unlu Mamuller kime ait, sahibi

DMR Unlu Mamüller kime ait, ne zaman kuruldu sahibi kim ve hangi şirketlere sahip. Borsa’ya açılacak olan DMR Unlu Mamüller nasıl bir şirket, borsada hisseleri değer kazanır mı yorumları.  DMR Unlu Mamuller hakkında tüm merak edilenler. 

DMR Unlu Mamüller kime ait, ne zaman kim tarafından kuruldu nasıl bir şirket borsa kodu ve halka arzı haberleri simit sarayı şirketi DMR Unlu Mamüller hakkında şirket bilgileri ve piyasa değeri

Sermaye Piyasası Kurulu, Simit Sarayı’nın ürünlerini üreten DMR Unlu Mamuller’in halka arzına onay verdi. SPK, yüzde 70’i Simit Sarayı’nın olan yüzde 30’u ise Re-Pie Portföy tarafından satın alınan şirketin yaklaşık yüzde 40’nın halka açılmasına izin verdi. Halk arzda 1 lira nominal değerli hisse 10.24 liradan satılacak.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Simit Sarayı’nın üretici şirketi DMR Unlu Mamuller Üretim Gıda Toptan Perakende İhracat A.Ş. pay başına 10,24 liradan halka arzına onay verdi. DMR Unlu Mamuller Üretim Gıda Toptan Perakende İhracat AŞ, sadece sermaye artırımı yöntemiyle yapılacak halka arz kapsamında şirketin sermayesi 75 milyon lira nominal tutarda artışla 185 milyon liraya yükselecek.

Hisselerin tamamının satılması halinde halka arz büyüklüğü 768 milyon lira, şirketin halka açıklık oranı yüzde 31.2 olacak.

BORÇSUZ ŞİRKET

Habertürk’ten Rahim Ak’ın aktardığına göre, DMR’nin borçları ile gündeme gelen Simit Sarayı’ndan farklı olarak borçsuz bir şirket olduğu ifade edildi. Ayrıca DMR’nin Simit Sarayı markasının 30 yıllık isim hakkı sahibi olduğu da ifade edildi. Bu halka arzın ardından mağazaların sahibi Simit Sarayı şirketinin da halka açılacağı öğrenildi.

ÜÇ ŞİRKETE SERMAYE ARTIRIMI ONAYI

SPK, Sanko Pazarlama İthalat İhracat’ın 45 milyon lira, Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın 75 milyon lira ve Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın 1 milyar 232 milyon 500 bin lira tutarındaki bedelsiz sermaye artırımı başvurusuna da onay verdi.

İlginizi Çekebilir

Meclis’teki kripto düzenlemesi ayrıntıları

Kripto düzenlemesi maddeleri. Meclis’te yeni kripto düzenlemesi maddeleri. Kripto varlıklara ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifi, …

Sınırsız Hosting