Ana Sayfa / Genel / Doğukan Çep neci, kim ve nereli?

Doğukan Çep neci, kim ve nereli?

Doğukan Çep aslen nereli, yaşı kaç, neci ve kimdir bilgileri. Doğukan Çep ismi daha önce nerede geçti, hakkında bilinenler ve kimdir soruları. Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetinde gözaltına alınan ikisi özel harekat polisi 4 şüpheli daha çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Soruşturmada tutuklu sayısı 10’a yükseldi. Son olarak cinayetin azmettiricisi olduğu öne sürülen, soruşturmanın 1 numaralı ismi Doğukan Çep İstanbul’da gözaltına alındı.

Doğukan Çep memleketi, yaşı, neci ve kim? Doğukan Çep ismi neden gündemde kimdir bilgieri. sinan Ateş cinayeti sonrası adı geçen isimler kim ve kimler tutuklandı, kimler gözaltında ve kimler aranıyor soruları da gündemi meşgul ediyor. Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetinde gözaltına alınan ikisi özel harekat polisi 4 şüpheli daha çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Soruşturmada tutuklu sayısı 10’a yükseldi. Son olarak cinayetin azmettiricisi olduğu öne sürülen, soruşturmanın 1 numaralı ismi Doğukan Çep İstanbul’da gözaltına alındı.

Doğukan Çep kimdir? Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesi olayında cinayetin azmettiricisi olduğu iddia edilen Doğukan Çep yakalandı. Peki, Doğukan Çep kimdir? Nereli, kaç yaşında? Doğukan Çep yakalandı mı, neden yakalandı? İşte, Doğukan Çep kim? Detaylar haberimizde…

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Ateş’in öldürülmesi olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Soruşturma kapsamında şu ana kadar 10 kişi tutuklanırken, cinayetin azmettiricisi olduğu iddia edilen “Dodo” lakaplı Doğukan Çep yakalandı.

Söz konusu suikastte yeni gelişme yaşandı. Cinayetin azmettiricisi olduğu iddia edilen Doğukan Çep, İstanbul Beykoz’da yakalandı.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cuma namazı sonrası Ankara’nın Çukurambar semtinde motosikletli bir kişinin saldırısına uğradı. Başından vurulan Ateş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Ateş’in öldürülmesiyle ilgili bugüne kadar 18 kişi gözaltına alınırken, soruşturma kapsamında tutuklananlara yenileri eklendi.

4 şüphelinin daha emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünden sonra adliyeye getirilen ve soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısına ifade veren şüpheliler, tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. 2’si özel harekat polisi olmak üzere 4 kişi tutuklandı. Soruşturma kapsamında tutuklananların sayısı 10’a yükseldi.

Dün de MHP İstanbul il yönetimi listesinden çıkarılan U.K.’yla birlikte M.U. ve M.Y. tutuklanmıştı. E.U. ise yurt dışına çıkma yasağıyla serbest bırakılmıştı. Cinayetle ilgili gözaltına alınan V.B, H.S. ve Z.A. dün “tasarlayarak öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, “Olaya ilişkin soruşturma, Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından titizlikle ve tüm yönleriyle sürdürülmekte olup işlemleri tamamlanan diğer şüpheliler hakkında da adli soruşturmanın gereklerine tevessül edilecektir.” ifadelerine yer verilmişti.

Doğukan Çep kimdir? Nereli, kaç yaşında? Doğukan Çep yakalandı mı, neden yakalandı?

2019 yılında Devlet Bahçeli’nin talimatıyla Ülkü Ocakları Genel Başkanı olan Sinan Ateş İYİ Parti’nin kuruluş sürecinde MHP yönetiminden yana tavır alarak gidenleri sert bir dille eleştirmişti. Sinan Ateş 2 Nisan 2020 tarihinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin isteği ile genel başkanlık görevinden istifa ederek Hacettepe Üniversitesi Tarih Bölümü’nde çalışmaya başladı. Sinan Ateş evli ve 2 çocuk babasıdır.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting