Ana Sayfa / Gündem / Dokunulmazlık Volkan Çetinkaya (Survivor 2017)
SURVİVOR 2017 İLK ELENECEK İSİM

Dokunulmazlık Volkan Çetinkaya (Survivor 2017)

Survivor 2017 Gönüllülerde dün akşam dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı Volkan Çetinkaya oldu ve elenmemeyi garantiledi. Survivor 2017’de ilk dokunulmazlığı ünlüler kazanınca gönüllüler bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. 

Volkan Çetinkaya Survivor 2017 Gönüllülerde dokunulmazlık kolyesini kazandı ve elenmeyecek bu hafta. Survivor 2017 Ünlüler ve gönüllüler yarışmasında ilk eleme yaşanıyor. Gönüllüler Survivor 2017 SMS numaralarını da Acun Ilıcalı açıkladı ilk konseyde. Volkan çetinkaya’nın elenmesini istediği yarışmacı ise büyük ihtimalle Erdi olacak.

SURVİVOR ERDİ ÜNVER KAÇ DOĞUMLU VE NECİ

Gönüllülerde eleme heyecanı var Survivor 2017’de. Erdi daha ilk günden Survivor 2017 gönüllüler takımında takım arkadaşlarıyla ayrı düştü. Göz6 yarışmasıyla tanınan ve yarışmanın şampiyonu olarak Survivor biletini alan Erdi Ünver, 1988 yılında doğdu. İstanbul Bayrampaşa’da yaşayan Erdi Ünver,  Kırklareli’li olup aslen Boşnaktır. Sabit Büyükbayrak Lisesi’nden Mezun olmuştur. Amatör olarak futbol oynamaktadır. Asıl hayali futbolcu menajeri olmaktır.

Erdi Ünver, psikoloji, iletişim ve fiziksel performans karması olarak tanınmladığı Survivor’da şampiyonluk hedefliyor.

BERNA KEKLİKLER DE ELEME POTASINDA

Survivor 2017 Gönüllülerinden Berna Keklikler kaç doğumlu nereli ve kimdir sorular. 27 yaşında olan Berna Keklikler, Almanya’da doğdu. İstanbul’da kardeşiyle birlikte hayatını sürdüren ve Almanya’da düzenlenen Miss Turkuaz Germany Yarışması’nı kazanan yarışmacı, ekonomi alanında eğitim gördü. Fıtness, crunch ve yüzme sporlarıyla ilgilenmekte olan Survivor Gönüllüler yarışmacısı, aynı zamanda oyunculuk ve modellik ile uğraşıyor. Sinemaya düşkün bir insan olduğunu ifade eden Berna Keklikler, başta bale, buz pateni, yüzme, voleybol olmak üzere pek çok spor dalı ile ilgilendiğini ve haftanın her günü mutlaka spor yaptığını ifade ediyor. Tanıtım bölümünde iddiasını “Yapamaz dediler, şampiyon oldum. Survivor şimdi sıra sende!” sözleriyle ortaya koyan Berna Keklikler, doğaya çok düşkün olduğunu ve ada şartlarına kolayca uyum sağlayacağını ifade ediyor.

2017 SURVİVOR GÖNÜLLÜLERİ İSİMLERİ

Survivor 2017 Gönüllüler Takımı

Gökhan Gözükan,

Fulya Şahin,

Ogeday Girişken,

Denisa,

Elif Şadoğlu,

Eser West,

Burçak Tuncer,

Tuğçe Melis Demir,

Volkan Çetinkaya,

Berna Keklikler

İlginizi Çekebilir

Rusya neden kulak kesiyor

Teröristin kulağını kesmenin anlamı ne, Ruslar teröristlerin kulaklarını neden kesiyor. Rusların en iyi konuşturma ve …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting