Ana Sayfa / Kime Ait / Dolar kaç lira 26 Nisan

Dolar kaç lira 26 Nisan

Dolar bugün kaç lira oldu, dolardaki yükseliş ne kadar sürer 26 nisan pazartesi. 26 nisan dolar ve döviz fiyatları gram altın ve çeyrek altın son rakamları. Gram altın bugün 480 lirayı geçti yükselmesi sürüyor. ABD Başkanı’nın sözde Ermeni iddialarından sonra gözler dolara çevrildi. Dolarda ilk işlemler sığ da olsa Asya piyasalarında gerçekleşti. Amerikan doları zayıf hacimle Türk Lirası karşısında değer kazandı.

26 Nisan dolar kaç lira oldu sorusu. 1 dolar küç türk lirası oldu bugün bilgisi. 26 nisan altın, gram altın fiyatları. 1 dolar 8.440 TL’ye kadar yükseldi. Ancak bu seviyeden gelen satışla 8.439 TL’den işlem görmeye başladı. Altında da yükseliş sürüyor. Gram altın fiyatı 480 lirayı geçmiş durumda.
Finans uzmanları Uzakdoğu piyasalarının oldukça sığ bir piyasa olmasını dikkat çekiyorlar. Ancak yine de gösterge olarak kabul ediliyor.

BANKALAR MAKASI AÇTI
Öte yandan dövizin Asya piyasalarında sert yükselişi Türkiye’de bankaların döviz satış kurunu şimdiden yükseltmesine neden oldu. 7/24 internet üzerinden müşterilerine döviz satışı yapan bankalar, riske girmemek için dolar satış kurunu 8.500 TL’nin de üzerine çektiler.

İlginizi Çekebilir

Bedelli askerlik 219 bin lira oluyor

Yeni bedelli askerlik fiyatı. 2024 ikinci yarısı bedelli askerlik fiyatı. parayla askerlik yapacaklara yeni şok …

Sınırsız Hosting