Ana Sayfa / Ekonomi / Dolar/TL kaç para 19 Aralık

Dolar/TL kaç para 19 Aralık

Dolar bugün kaç para oldu 19 Aralık Dolar/TL ne kadar sorusu. Pazartesi para piyasaları son durumu.

DOLAR/TL bugün ne kadar oldu 2022 19 Aralık. TL karşısında büyük değer kazanan para birimleri uzun süredir vatandaşın takibindeyken, piyasalarda yeni haftada da dalgalı bir seyir mevcut. Dolar, önceki kapanışına göre düşüş eğilimi göstererek güne 18,6463 seviyesinden başladı. Euro ise yükseliş kaydederek 19,7853 seviyesinden işlem görüyor.

Türk Lirası’nın son iki yılda yaşadığı ciddi değer kaybı ve ekonomi yönetiminin, döviz kurunun fahiş yükselişine karşı henüz bir önlem geliştirememesi sebebiyle piyasalardaki dalgalı seyir sürüyor. Bilhassa dövizi yatırım aracı olarak kullanan vatandaşın merakla takip ettiği dolar ve euroda, son dönemdeki mevcut oynaklık yeni haftada da devam ediyor.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

TL karşısında birçok kez rekor tazeleyen dolar, güne 18,6463 seviyesinden başladı. Dolar/TL, bir önceki kapanışını ise 18,6857 seviyesinden gerçekleştirmişti.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Bir süre dolar karşısında değer kaybı yaşamasının ardından tekrar yükselişe geçen euro da, pazartesi gününde bu gidişatını sürdürüyor. Önceki kapanışını 19,7757 seviyesinden yapan euro/TL, haftanın ilk gününe 19,7853 seviyesinden başladı.

İlginizi Çekebilir

Tavuk eti ihracatı yıl sonuna kadar yasak

Kanatlı hayvan ihracatı yasaklandı yıl sonuna kadar. Türkiye, tavuk eti ihracatını sınırlandırdı. Ticaret Bakanlığı, tavuk …

Sınırsız Hosting