Ana Sayfa / Kime Ait / Dominos Pizza kime ati, sahibi, ülkesi

Dominos Pizza kime ati, sahibi, ülkesi

Dominos ne malı hangi ülkenin ve Dominos pizza nerelerde var yerli mi, Amerikan ürünü mü, Yahudi markası mı merak ediliyor. Türkiye’deki büyük pizza markaları ve yabancı pizzacılar hangileri bilgisi.

Dominos Pizza hangi ülkenin, nerenin. Dominos Pizza tarihçesi. Türkiye’deki yabancı Pizza markaları, firmaları ve kime ati hangi ülkenin sorusunun yanıtları. Son dönemde en çok merak edilen konulardan biri olan Dominos markasının menşei, detaylı şekilde araştırılıyor. Peki, Dominos İsrail malı mı? Dominos hangi ülkenin, kimin markası? İşte, detaylar…

Dominos İsrail malı mı? Dominos hangi ülkenin, kimin markası? Gibi konular son günlerde ok merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki, Dominos İsrail malı mı? Dominos hangi ülkenin, kimin markası?

DOMİNOS HANGİ ÜLKENİN MALI?
Domino’s Pizza, merkezi ABD’nin Michigan eyaletinde bulunan, uluslararası bir pizza şirketidir.
1960 yılında Thomas Monaghan tarafından kurulmuştur. 2014 yılı verilerine göre, 60’ı aşkın ülkede 10.000’den fazla şubesi vardır. 2004 yılında 4,6 milyar dolarlık kârıyla Domino’s Pizza, Amerika’nın en büyük ikinci pizza zinciriydi. Bunun dışında dünyanın en büyük evlere dağıtım yapan pizza firmasıdır.
DOMİNOS PİZZA TARİHÇESİ, SAHİBİ, KURULUŞU
Domino’s Pizza 1960 yılında Amerika’nın Michigan eyaletinde Thomas Monaghan tarafından kurulmuştur. Bugün, 85 ülkede 14.000’den fazla şube ile hizmet vermekteyiz. “Dünyanın En Büyük Evlere Servis Pizza Zinciri” olma gururunu taşımaktadır.

Türkiye’de Domino’s Pizza
1996 yılında Türkiye’de ilk şubesini Ulus’ta açan Domino’s Pizza Türkiye, şu an 530 şube ile hizmet vermektedir. Dünya’daki 10000. şubeyi Türkiye’de açmanın gururunu taşıyan Domino’s Pizza Türkiye, dünyada olduğu gibi Türkiye’de de en yaygın evlere servis pizza zinciri konumundadır.

Domino’s Pizza Türkiye olarak, pizza sektörüne “evlere servis” anlayışını getirerek, sektörde önemli bir yeniliğin öncülüğünü yapmış bulunuyoruz. Geliştirdiğimiz fikirler ve gerçekleştirdiğimiz projelerimiz ile 22 yıldır sektörde yol gösterici bir konumdayız. En lezzetli pizzaları hazırlamak için büyük bir tutkuyla çalışıyoruz ve yaptığımız kampanyalarla misafirlerimize çok avantajlı fırsatlar sunuyoruz. Pizzaları en lezzetli anında, 30 dakikada teslim ediyoruz; herhangi bir gecikme durumunda ise “Anında Bedava” garantisi kapsamında siparişteki pizzanın ücretini almıyoruz. Sunduğumuz tüm bu ayrıcalıklarla Türkiye pizza endüstrisine liderlik ediyoruz.

Pizza Restaurantları A.Ş.’ye bağlı olarak çalışan Genel Müdürlüğümüzün sayısı büyümemizle doğru orantılı olarak artmaktadır. İşimiz Hayatımız konseptimizle başarıya giden yolun takım çalışmasından geçtiğine inanan bizler, tüm departmanlarla ortak çalışma yaparak bilgi ve deneyimi 7500’den fazla çalışanımızla sağlarız.

İlginizi Çekebilir

GPT-4o özellikleri kurulumu

OpenAl yeni yapay zekası ücretsiz. GPT-4o nasıl kurulur, özellikleri ve teknik bilgileri. Yapay zeka sohbet …

Sınırsız Hosting