Ana Sayfa / Yaşam / Dr. Mahmut Demirkan aslen nereli, yaşı, kim

Dr. Mahmut Demirkan aslen nereli, yaşı, kim

Mahmut Demirkan aslen nereli, kaç doğumlu, mesleği, eğitim. Diş Hekimi Dr. Mahmut demirkan kimdir bilgileri.

Diş Hekimi Mahmut Demirkan memleketi, yaşı, eğitimi ve kimdir bilgileri aranıyor. Plandemiye karşı cesurca gerçekleri haykıran gerçek bir vatansever olan Dr. Mahmut Demirkan ile ilgili en doğru bilgiler ite kendi internet sitesinden.

MAHMUT DEMİRKAN, DDS, MS

Diş Hekimi ve İşletme Yönetimi Uzmanı

Mahmut Demirkan  Konya’da dünyaya geldi ve bir yaşında iken Ankara’ya ailesi ile birlikte yerleşti. El sanatlarına olan ilgisi ayakkabı ustası olan babasının atölyesinde deriden ve köseleden ayakkabı yapılışını hayranlıkla izlerken şekillenmeye başladı. Henüz ilkokula başlamamıştı ama babasını modelleyerek, el becerisini geliştirmişti ve arkadaşlarına tahtadan oyuncaklar, tornetler ve kızaklar yaparak, mahallenin gözdesi olmuştu. Babası ayakkabı ustası Mustafa Demirkazık en küçük oğlunun okumasını çok istiyordu. Bir keresinde “Oğlum bu mesleği öğren, altın bileziğin olsun; ancak zorda kalmazsan yapma, sen oku.” demişti. Annesi ev hanımı Neriman Demirkazık’ta oğlunun okumasını ve ayakkabıcı olmamasını istiyordu. İlkokula başlar başlamaz, okulu çok sevmişti ve sınıfında okumayı ve yazmayı söken ilk öğrenci o olmuştu. Sınıf başkanı seçildi ve bu görevi beş yıl sürdürerek ilk liderlik tecrübesini de edinmiş oldu. Ortaokul ve lise yıllarında eğitim ve öğretim hayatı başarılarla devam etti ve yine sınıf başkanı olarak liderlik çalışmalarına ortaokul ve lisede de devam etti. Mahmut Demirkan 1990 yılında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini kazandı ve 1997 senesinde mezun oldu.

Diş hekimliği ile ilgili mezuniyetinden bu güne birçok kongre, seminer ve kurslara katıldı. 2008 ve 2010 yılları arasında Prof. Dr. Ateş Parlar’dan İmplantoloji ve Periodontoloji alanlarında özel dersler aldı. Mesleğinde Estetiğe, İmplantolojiye ve “en az girişimsel tedavi” (minimally invasive) yaklaşımlarına olan ilgisinden dolayı 2011 ve 2014 yılları arasında Diş Hekimi Türker Örnekol ve Diş Hekimi Serdar Soytürk’ten “İmplantolojide All-on-4” tedavi protokolü eğitimleri ve özel dersleri aldı. 2014 yılında Prof. Dr. Arzu Aykor’dan Estetik Diş Hekimliğinde Gülüş Tasarımı,Porselen Lamina, İnley ve Onley alanlarında özel dersler aldı. 2004 ? 2008 senesinde Gazi Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde Hastane İşletmeciliği Yüksek Lisans Programını tamamlayarak Türkiye’deki özel diş kliniklerinin kurumsallaşma düzeyinin finansal yapılarına etkilerini araştırdı. 2005 yılında ise NLP Uygulayıcısı sertifikasını aldı ve ardından Milton Erickson İstanbul Enstitüsünden Temel Hipnoz eğitimlerini, Norbekov Eğitim Sisteminin 1. 2. ve 3. seviye seminerlerini ve Tamer Dövücü’den Optimum Denge Modeli 1. seviye eğitimlerini tamamladı. Türkiye ve Avustralya’da birçok kişisel gelişim, girişimcilik, pazarlama ve satış eğitim ve seminerlerine katıldı. Sosyal sorumluk projeleri kapsamında 2012 yılına Sincan Halk Eğitim Merkezinde Tıbbi Sekreterlik kursunda “Kaliteli Yaşam Dersleri” verdi. Yine kendi geliştirdiği MD- Liderlik Okulu Sistemi ile Ankara’da eğitim gören Bosna- Hersekli Genç Boşnaklar Derneği üyelerine 2012 ve 2013 yılları arasında Liderlik ve Yönetim dersleri verdi. Allah’ın izni ile geleceğin liderlerini yetiştirmeye hala devam ediyor.

Tecrübelerini başkalarıyla paylaşmak için 2006’da kurduğu Mahmut Demirkan Eğitim ve Danışmanlık Şirketiyle Türkiye’de ilk defa diş hekimlerine İşletme Yönetimi danışmanlığı veren bir diş hekimi oldu. Diş hekimlerine ve farklı mesleklerden işletme sahiplerine İşletme Yönetimi alanında profesyonel eğitimler verdi. Kendi geliştirdiği “MD-Dengeli Yaşam Sistemi” ile bireysel ve kurumsal eğitimleri sayesinde, başkalarının da üst ve alt kimliklerini keşfedip özgür ve mutlu bir insana / işletmeye sahip olma yolculuğunda profesyonel danışmanlık ve rehberlik hizmetleri vermektedir. Yine bireylerin en yüksek performansta huzurlu ve başarılı çalışması adına bireysel ve kurumsal danışmanlık yapmaktadır. Halen diş hekimliği çalışmalarına implantoloji ve estetik diş hekimliği ağırlıklı olmak üzere, Ankara’da kendi kliniğinde devam etmektedir. Kendisini bir “Değer Kaşifi” olarak tanımlayan ve  işini iyi, adaletli ve doğru yapan üretici profesyonellere destek olmak ve farklı bir bakış açısı ile yeni bir “değer” oluşturmak için çalışmaktadır. İnsanların düşlerini kendi düşleri ile birleştirmek amacı ile paylaşımcı ve adaletli yatırım ortaklıkları yapmak için yeni keşiflerin peşinden dosdoğru yolculuğuna Allah dilerse devam edecektir. “İnsan çabalarsa ve yüce Allah dilerse düşlerimiz gerçeğe dönüşür.” Felsefesi ile çalışmalarına şimdilik Türkiye’de devam etmektedir. Diş Hekimliğinde Başarının Sırları, Muayenehane Yönetiminde Pazarlama ve Muayenehane Yönetiminde Başarının Sırları adlı üç kitabın ve kendi alanında birçok makalenin de yazarıdır.

Genel Diş Hekimliği
Estetik Diş Hekimliği
İmplantoloji
Diş Klinikleri Yönetim Danışmanlığı
Porselen Lamina Veneer
CAD- CAM Porselen Dişler
Kanal Tedavisi
All On Four Tekniği

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting