Ana Sayfa / Ekonomi / DSİ işçi alım ve başvuru tarihleri

DSİ işçi alım ve başvuru tarihleri

Devlet Su İşleri daimi işçi alacak. DSİ iş başvurusu şartları ve DSİ iş başvuru ne zaman nereye yapılacak bilgisi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Devlet Su İşleri’nde (DSİ) istihdam edilmek üzere 1727 sürekli işçi alımı yapılacağını açıkladı.

DSİ işçi alım tarihleri ve başvuru. DSİ nasıl işçi alıyor şartları ne ve kimler nereye nasıl başvuracak sorusu. Bakan Kirişci, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “DSİ Genel Müdürlüğümüzün merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde görev yapmak üzere; 2023 Nisan ve Mayıs ayı içerisinde çeşitli branşlarda 1727 sürekli işçi alımı gerçekleştireceğiz. Allah devletimize, milletimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.Bakan Kirişçi duyurdu: DSİ 1727 işçi alımı yapacak! 2023 DSİ işçi alımı şartları neler, başvuru tarihleri ne zaman?DSİ İŞÇİ ALIMI YAPACAK!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğümüzün merkez ve taşra birimlerinde görev yapmak üzere nisan ve mayıs ayı içerisinde çeşitli branşlarda 1727 sürekli işçi alımı gerçekleştireceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun.” ifadesini kullandı..

Bakan Kirişçi duyurdu: DSİ 1727 işçi alımı yapacak! 2023 DSİ işçi alımı şartları neler, başvuru tarihleri ne zaman?

DSİ İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI VE TARİHLERİ BELLİ OLDU MU?

DSİ sürekli işçi alımı başvuru tarihleri ve şartları henüz belli olmadı. Başvuru detaylarının ilerleyen günlerde resmi internet site üzerinden açıklanması bekleniyor. DSİ işçi alımı başvuru tarihleri duyurulduğunda haberimiz güncellenecek.

İlginizi Çekebilir

Tapuya e-Haciz yağdı

Tapuya e-haciz yağıyor. borçluların tapularına gelen e-Haciz ocak söndürüyor. Türkiye e-hacizli tapu sayısı on milyonları …

Sınırsız Hosting