Ana Sayfa / Yaşam / Dubai’de koşan Graystorm’un derecesi

Dubai’de koşan Graystorm’un derecesi

Gazi şampiyonu Graystorm Dubai’de koştu ve yarışta 7. oldu. Dubai’de koşan Türk atı milyon dolarlık atlarla mücadele etti. 

Graystorm Dubai’de dün yani 19 Ocak’ta koştu. Türk atı Gazi Şampiyonu Graystorm Dubai’deki koşuda 7’ncilik elde etti. 19 Ocak Perşembe günü Dubai World Cup Karnavalı kapsamında G2 Al Fahidi Fort Koşusu gerçekleştirildi. Ahmet Güzelocak’ın sahibi olduğu, Mehmet Cücel’in antrenesindeki, jokey Ahmet Çelik ile koşuya katılan şampiyon safkan GRAYSTORM, 2017 yılı Dubai World Cup Karnavalı kapsamında katıldığı ilk yarış olan bu önemli koşuda ülkemizi temsil etti.
1400 metre çim pistteki, 250.000 $ toplam ikramiyeli G2 Al Fahidi Fort’ta startla birlikte ilk metrelerde liderliği CHAMPIONSHIP (Exceed and Excel – Aljafliyah / Halling) alırken, temsilcimiz Graystorm en dış kulvardan başladığı koşuda ön gruptaki yerini aldı. Tempoyu belirleyen Championship, liderliğini fotoya kadar korurken jokey Colm O’Donoghue idaresinde bu önemli koşuda beyaz bayrak ayna yaptı. Aralık ayının sonundan bu yana Dubai’de bulunan şampiyon temsilcimiz ise, koşudan 7. olarak ayrıldı.

Kazanan Championship için koşunun bitiriş derecesi 1.22.88 olurken, farklar 3 ½ Boy-3/4 Boy-2 ½ Boy şeklinde sonuçlandı. Bu galibiyetle birlikte Championship, kariyerinin 16. startında 5. birinciliğine ulaşmış oldu.

İlginizi Çekebilir

Duran Özkan ve Hasan Külahçı öldü

Şırnak’ta kazada ölen 2 kişinin isimleri Duran Özkan ve Hasan Külahçı. Şırnak’ta hafif ticari aracın …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting