Ana Sayfa / Kadınca / Dün gece Survivor 2022 All Star kim elendi?

Dün gece Survivor 2022 All Star kim elendi?

Survivor All Star 2022 dün gece elenen kim oldu Berna mı, Mert mi, Ayşıl mı yoksa Sercan mı bilgisi. 26 Ocak Survivor 2022 All-Star elenen yarışmacı ve ödül oyunu kim kazandı bilgileri. Survivor 2022 yarışmasında sezonun ikinci ödül oyunu gerçekleşti. Ünlüler ve gönüllüler takımı kıran kırana zorlu parkurda performans sergiledi. İlk ödül oyununu gönüllüler kazanırken ünlülerin hedefi ikinci ödüldeydi. Ardından dört eleme adayı arasından bir isim adaya veda ediyor. Peki, Survivor’da kim elendi?

Survivor 2022 All-Star dün gece elenen isim 26 Ocak kim oldu. Berna, Sercan, Ayşıl ve Mert’ten hangisi dün gece Survivor 2022’ye veda etti bilgisi. TV8’in sevilen yarışma programı Survivor 2022 All Star yarışmasında ödül oyunu heyecanı yaşandı. İki takım da ikinci kez ödül için karşı karşıya geldi. İlk oyunu kaybeden ünlüler takımı büyük bir hırsla parkura çıkarken gönüllüler ise ödül oyununda yenilmezliğini sürdürmek istiyor. Haftanın eleme konseyinde ise bir isim Survivor hayallerine veda ediyor. İşte, 26 Ocak Survivor veda gecesi…

MERT KİMLER İÇİN İKİ YÜZLÜ DEDİ

Mert, Sürgün adasına gitmenin siniriyle konseye geldi ve takım arkadaşlarından bazılarına iki yüzlü dedi. Survivor 2022 Al Star’da ünlüler takımı şimdiden karışacak gibi görünüyor.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ünlüler ve gönüllüler takımı, ikinci ödül oyunu için mücadele etti. Takımlar haftanın ödülü olan çikolata için kıran kıran yarıştı. Kadınlarda gönüllüler kazanırken erkeklerde ise ünlüler kazandı. En iyiler turunda da berabere kalan ünlüler ve gönüllülerin hayali bayrak turuna kaldı. Ogeday’ın sayısı ile ödül gönüllüler takımının oldu.

SURVİVOR AYŞIL KİM, NECİ VE NERELİ, ELENDİ Mİ SORUSU

Ayşıl ne zaman yarıştı? 

Ayşıl 2007 Survivor yarışmasında yer aldı. Ayşıl Özaslan kimdir, 1978 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi’nde Dış Ticaret okuduktan sonra New York’ta Berkeley College üniversitesine giderek Ekonomi eğitimi almıştır. Bir dönem Amerika’da yaşamaya başlamış ve kendisine bir işletme açmıştır.

ANLAT BAKALIM’I KİM KAZANDI?

Survivor 2022’nin ilk Anlat Bakalım oyunu düzenleniyor. Oyunun kazananı kalem börek yiyebilecek. Anlat Bakalım’ı ve ödülü kazanan ünlüler takımı oldu.

SURVİVOR SÜRGÜN ADASINA KİM GİTTİ?

• 1. eleme adayı : Mert

• 2. eleme adayı : Berna

• 3. eleme adayı : Ayşıl

• 4. eleme adayı : Sercan

Sürgün adasına giden isim : Ayşıl ve Sercan

Buna göre bu hafta eleme potasında Mert, Berna, Ayşıl ve Sercan yer aldı.

berna kekliker estetik harikası olmuş

Survivor Berna kimdir?

1989 yılında Almanya’da doğan Berna Keklikler, bir süredir İstanbul’da yaşıyor. Üniversitede ekonomi eğitimi alan Keklikler, Almanya’da katıldığı Miss Turkuaz Germany güzellik yarışmasını kazanarak dikkatleri üzerine topladı. Modellik yapan Keklikler; fitness, yüzme, voleybol ve crunch sporlarıyla da ilgileniyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Göz6 programında birinci olan Berna Keklikler, Survivor 2017 kadrosuna girmeye hak kazanmıştı.

SURVİVOR ALL STAR 2022 DÜN GECE 26 OCAK 2022 ELENEN İSİM: AYŞIL.

Ayşıl, Survivor 2022 All Star’a veda etti. Ayşıl Survivor’da sadece bir hafta kalarak yeni bir elenme rekorunu kırdı.

İlginizi Çekebilir

Gaddar’da Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi

Gaddar dizisi Adnan Oktar örgütünü işliyor. Adnan Oktar ve kedicikleri Gaddar dizisinin konusu lodu. Gaddar …

Sınırsız Hosting