Ana Sayfa / Kadınca / Dün gece Survivor All Star 2022 eleme adayı kim 24 Ocak

Dün gece Survivor All Star 2022 eleme adayı kim 24 Ocak

Survivor 2022 All Star dün gece eleme adayı ünlülerden kim oldu. dün gece 24 Ocak dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı.

Survivor All Star 2022 dün gece 3. eleme adayı kim oldu. Mert ve Berna’nın yanına sürgün adasına giden ünlü kim oldu sorusu. Survivor 2022 yarışmasında ünlüler ve gönüllüler takımları mücadelesini sürdürüyor. Haftanın üçüncü eleme adayı pazartesi akşamı belirleniyor. İki eleme adayı ardından üçüncü isim de belirlenerek sürgün adasına gidiyor. Peki, Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı?
Ünlüler ve gönüllüler takımı, üçüncü dokunulmazlık yarışında karşı karşıya geldi. Sürgün adasına bir ünlü bir de gönüllülerden eleme adayı gönderildi. 24 Ocak Pazartesi üçüncü eleme adayı kim oldu? İşte, sürgün adasına giden isimler…
SURVİVOR’DA DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

TV8’in sevilen yarışma programında iki takım kıran kırana mücadelesini sürdürüyor. Yarışmada ilk dokunulmazlığı ünlüler kaybetmişti, ikincisini ise gönüllü takımı kaybetti. Üçüncü oyunun kazananı gönüllüler oldu.

SÜRGÜN ADASINA KİM GİTTİ?

Bu hafta sürgün adasına ilk olarak Mert girmişti. İkinci eleme adayı olarak da gönüllülerden Berna adaya gitti. Üçüncü isim henüz açıklanmadı.

İlginizi Çekebilir

Taylor Swift dinlenme rekoru kırdı

Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift yeni albümü ile bir günde en çok dinlenne rekoru kırdı. …

Sınırsız Hosting