Ana Sayfa / Spor / Dünya Kupası 18 Aralık finali

Dünya Kupası 18 Aralık finali

2022 Dünya Kupası Finali 18 Aralık saat 18’de oynanacak. 2022 Dünya Kupası finalistleri belli oluyor. İlk finalist Arjantin oldu. İkinci finalist bugünkü Fransa – Fas maçının ardından belli olacak. Peki, Dünya Kupası finali ne zaman, saat kaçta? Dünya Kupası finali ne zaman oynanacak? Dünya Kupası final maçı ne zaman? İşte, Dünya Kupası finali tarihi ve saati!

18 Aralık Dünya Kupası final tarihi. Dünya Kupası finali ne zaman? 2022 Dünya Kupası finalistleri belli oluyor. İlk finalist Arjantin oldu. İkinci finalist bugünkü Fransa – Fas maçının ardından belli olacak. Peki, Dünya Kupası finali ne zaman, saat kaçta? Dünya Kupası finali ne zaman oynanacak? Dünya Kupası final maçı ne zaman? İşte, Dünya Kupası finali tarihi ve saati haberimizde…

DÜNYA KUPASI FİNALİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Dünya Kupası finali 18 Aralık Pazar günü saat 18.00’de oynanacak. Dünya Kupası’nda ilk finalist Arjantin oldu. Arjantin’in rakibi bu akşam oynanacak olan Fransa – Fas maçının ardından belli olacak.

Dünya Kupası finali ne zaman, saat kaçta? Dünya Kupası finali ne zaman oynanacak? Dünya Kupası final maçı ne zaman?

DÜNYA KUPASI ÜÇÜNCÜLÜK MAÇI NE ZAMAN?

Dünya Kupası üçüncülük maçı 17 Aralık 2022 Cumartesi günü oynanacak. 3.lük maçı, Türkiye saati ile 18.00’de başlayacak.

Dünya Kupası üçüncülük maçı oynayacak takımlardan ilk belli oldu. Arjantin’e yarı final maçında 3-0 mağlup olan Hırvatistan 17 Aralık Cumartesi günü Fransa – Fas yarı final maçında mağlup olan takım ile üçüncülük maçına çıkacak.

İlginizi Çekebilir

Şekip Mosturoğlu Fenerbahçe YDK Başkanı

Fenerbahçe’de Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu oldu. Fenerbahçe’nin Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçimi tamamlandı. …

Sınırsız Hosting