Ana Sayfa / Spor / Dünya kupasında Türk hakem yok

Dünya kupasında Türk hakem yok

FIFA, Türk hakemlerin üzerini çizdi, Katar’daki Dünya Kupası’nda Türk hakemler görev yapamayacak. Türk hakemliği ve futbolu için kara bir tarih daha.

Türk hakemlere dünya kupasında yer verilmedi. hiçsir Türk hakem FIFA listesine giremedi. Türk futbolunun ve hakemlerin acı durumu bir kez daha ortada. FIFA Dünya Kupası’na katılacak hakem listesini açıkladı. Listede tek bir Türk hakemin bile olmaması dikkat çekti. Cüneyt Çakır’ın sezon başında Katar’daki turnuvada görev alması bekleniyordu.

2022 Katar Dünya Kupası’nda maç yönetecek hakemler FIFA tarafından resmen açıklandı. Sezon başında Katar’daki turnuvada görev alması beklenen Cüneyt Çakır, FIFA tarafından listeye dahil edilmedi. Türkiye’den herhangi bir hakemin listede olmaması dikkat çekti.

FIFA’nın açıkladığı listede Fransa’dan Stephanie Frappart, Ruanda’dan Salima Mukansanga, Japonya’dan Yoshimi Yamashita, Brezilya’dan Neuza Back, Meksika’dan Karen Díaz Medina ve Amerika Birleşik Devletleri’nden Kathryn Nesbitt; Katar’da düzenlenecek organizasyonda görev alacak kadın hakemler olarak görev yapacak.

NE OLMUŞTU?

8 Mart tarihinde MHK tarafından görevden alınan Cüneyt Çakır, MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu’nun istifa kararının ardından yeniden Türkiye’de maç yönetmeye başlamıştı.

İLGİLİ HABERLER

İlginizi Çekebilir

Fener ve GS’nin kalan son 6 maçı

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin kalan süper lig son 6 maçları. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın kalan maçları ve …

Sınırsız Hosting