Ana Sayfa / Manşet / Dünyanın en güzel kadını Jennifer Garner

Dünyanın en güzel kadını Jennifer Garner

2019 dünyanın en güzel kadını oyuncu Jennifer Garner seçildi. dünyanın en güzel kadını dünya güzeli seçilmesine saçmalık dedi. Jennifer Garner, People dergisi tarafından 2019 yılında dünyanın en güzel kadını seçildi ama ünlü oyuncu kendisini bu unvana layık bulmadı.

Ünlü oyuncu Jennifer Garner bir dergi tarafından 2019’un en güzel ve alımlı kadını seçildi. Ünlü oyuncu Jennifer Garner, People dergisi tarafından dünyanın en güzel kadını seçildi. Bu habere sevinmesi beklenirken Garner, aldığı unvana layık olmadığını ve kararın çok saçma olduğunu söyledi.

“Sizin de beklediğiniz gibi ben de Kaia Gerber’i bekliyordum ama ben seçildim. Bu çok saçma” yorumunda bulunan 47 yaşındaki Garner, aldığı bu haberi ise The Ellen DeGeneres Show’da duyurdu.

Yılın en güzel kadını seçildiğine inanamadığını söyleyen Garner, People dergisinin güzellik özel sayısının kapağında yer aldı. Ünlü oyuncu, röportajında, “Aynaya bakmak yerine dünyaya neler verebileceğimi düşündükçe daha mutlu hissediyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Galatasaray-Fenerbahçe 11’leri

Galatasaray-Fenerbahçe ilk11leri kiler kadroda kimler yok bilgisi. Galatasaray-Fenerbahçe canlı izle anlık tüm ggelişmeler e spor …

Sınırsız Hosting