Ana Sayfa / Spor / Dursun Özbek: Trabzonspor’u yeneriz

Dursun Özbek: Trabzonspor’u yeneriz

Trabzonspor-Galatasaray maçı öncesi ortamı geren açıklama. dursun Özbek. Trabzonspor’u yeneceklerini söyledi.

Dursun Özbek, Trabzonspor-Galatasaray maçı öncesi Trabzonluları kızdırdı. Hafta sonunda deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Galatasaray’da başkan Dursun Özbek’in açıklamaları bordo-mavili taraftarların tepkisini topladı. Karadeniz ekibinin taraftarları başkan Özbek’in açıklamalarına sosyal medya aracılığıyla tepki gösterdi. İşte Dursun Özbek’in olay yaratan açıklamaları…

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda, Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag’a elenen Trabzonspor ile karşılaşacak. Dev karşılaşma öncesinde sarı-kırmızılı ekibin başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Ataşehir Taç Spor Tesisleri’nde voleybol takımlarının sezon açılışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Türk futbolunun son dönemde düşüşte olduğunu belirten Özbek, “Bu sene özellikle UEFA Şampiyonlar Ligi’nde takımımız yok. Finansal problem her zaman çok önemli ama sadece ona bağlamamak gerekiyor. İnşallah bu sene Türk futbolu daha önce bıraktığı pozisyona gelecek ve Türk insanını mutlu edecektir diye düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

beki.jpg

“AVRUPA’DA OLMAK DEZAVANTAJ DEĞİL”

Avrupa’da mücadele eden takımların ligde dezavantajlı olmadığını vurgulayan Özbek, “Rakiplerin Avrupa’da oynamasını onlar adına avantaj olarak değerlendiriyorum. Çok maç oynamak bazı alışkanlıkları beraberinde getiriyor. Çok maç oynamanın dezavantaj olduğunu kabul etmiyorum, aksine avantajdır.” şeklinde görüş belirtti.

Transfere ilişkin konuşmaların kulübe zarar verdiğini aktaran Özbek, gündemlerindeki Mauro İcardi ile ilgili girişimde bulunup bulunmadığı yönündeki soruya görüşmediği yönünde yanıt verdi.

TRABZONSPORLULARI KIZDIRAN AÇIKLAMA

28 Ağustos Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçın güzel geçeceğine inandığını da belirten başkan Özbek, “İki takım da çok iddialı. Trabzonspor geçen senenin şampiyonu. Güzel maç olacak ama kazanacağımızı düşünüyorum, biz hazırız.” dedi.

Dursun Özbek’in bu açıklamaları bordo-mavili taraftarların tepkini topladı. Çok sayıda bordo-mavili taraftar iddialı açıklamalarda bulunan Özbek’e sosyal medyada tepki gösterdi.

İlginizi Çekebilir

Atalanta Avrupa Ligi şampiyonu

Avrupa Ligi şampiyonu Atalanta oldu. UEFA Avrupa Ligi’nde heyecan sona erdi. Atalanta, bu sezon tüm …

Sınırsız Hosting