Ana Sayfa / Yaşam / Düzce ormanda öldürülen 3 kişi

Düzce ormanda öldürülen 3 kişi

Onmanda öldürülen 3 işçi Düzce’de. Düzce ormanda kavga ve öldürülen 3 işçinin isimleri belli oluyor.Düzce’nin Gümüşova ilçesinde, ormanda kesim yapan işçiler arasında çıkan kavgada O.B. tüfeği ile dehşet saçtı. Saçmaların isabet ettiği 3 kişi yaşamını yitirirken, 3 kişi ise yaralandı. Olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralananlara müdahalede bulunarak, hastanelere kaldırdı. Jandarma olay yerinde incelemelerde bulunuyor.

Gümüşova son dakika haberleri ve öldürülen 3 kişi ile yaralanan 3 kişi. Düzce’de ormanda çalışan 3 kişi öldürüldü 3 kişi de yaralandı arkadaşları tarafından. Düzce’nin Gümüşova ilçesinde, ormanda kesim yapan işçiler arasında çıkan kavgada O.B. tüfeği ile dehşet saçtı. Saçmaların isabet ettiği 3 kişi yaşamını yitirirken, 3 kişi ise yaralandı. Olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralananlara müdahalede bulunarak, hastanelere kaldırdı. Jandarma olay yerinde incelemelerde bulunuyor.

İlginizi Çekebilir

Üsküdar öldürülen 3 kişinin isimleri

Üsküdar pastane çatışma öldürülen 3 kişinin isimleri ve yaralıların kimlikleri. İstanbul Üsküdar’da bir pastanede barışmak …

Sınırsız Hosting