Ana Sayfa / Ekonomi / E-bebek kime ait sahibi

E-bebek kime ait sahibi

E-Bebek mağazaları kime ait, sahibi kim ve neden gündem oldu sorusu. ebebek mağazaları cuma saati kapalı ve doğru bir iş yapıyorlar ancak sosyal medyada E-bebek’in cuma kararı tartışma çıkarttı. E-Bebek isimli mağazanın Cuma Namazı kararı tartışma yarattı. 

E-Bebek kime ait, sahibi ve kaç mağazası var soruları. E-Bebek mağazaları çalışma saatleri. E-bebek mağazası cuma vakti ticaret yapmıyor ve her ticari işletmenin örnek alacağı bir duruş sergiliyor. Ancak E- Bebek’in bu duruşu bazı çevreleri rahatsız etti.

Bebek ürünlerinin satıldığı iş adamı Halil Erdoğmuş’un kurucu sahibi olduğu ve hisselerinin yarısının Topbaş ailesine devredildiği e-bebek isimli mağazanın Cuma namazı kararı sosyal medyada tartışmaya neden oldu.

KARANLIK ODAKLAR EBEBEK’İ ELEŞTİRMEYE KALKTI CUMA NEDENİYLE

Twitter’da bir kullanıcının Çamlıca mağazanızın cuma namazı saatlerinde kapalı olmasının mantıklı bir açıklaması var mı?” sorusuna e-bebek’in verdiği yanıt gündem oldu.

E-bebek soruya verdiği yanıtta “Şirket politikası olarak cuma saatlerinde ticaret yapmıyoruz. Bu sebeple mağazamız kapalıdır. Anlayışınız için teşekkür eder mutlu günler dileriz” ifadelerini kullandı.

Bu yanıtın ardından e-bebek’e yönelik sert eleştiriler yöneltildi.

İşte o eleştirilerden bazıları: 

Odatv.com 

İlginizi Çekebilir

İstihdam fuarı Kayseri’de

İşsizler için iş bulma fuarı Kayseri’de düzenlendi. Kayseri İstihdam fuarı ilgi çekti. Kayseri Valiliğinin öncülüğünde …

Sınırsız Hosting