Ana Sayfa / Gündem / e-devlet 20 bin öğretmen ataması sonuç

e-devlet 20 bin öğretmen ataması sonuç

son dakika haber e-devlet 20 bin öğretmen atama sonuçları ve meb.gov.tr 20 bin öğretmen atama sonuçları sorgulama. MEB, 20 bin öğretmen ataması yaptı. atanan öğretmenler isimleri ve e-devlet üzerinden öğrenme. Mart ayında sözleşmeli öğretmen adayları tarafından elektronik ortamda 40 adet tercih yapılmıştı. Bu doğrultuda, gözler bugün açıklanacak olan 2020 sözleşmeli öğretmenlik atama ve tercih sonuçları sorgulama ekranına yöneldi. MEB, daha önce duyurduğu takvim ile bugün için bilgi vermişti. Adaylar, personel.meb.gov.tr adresinden T.C. kimlik no ile sorgulama yapabilecek. Peki, 2020 sözleşmeli öğretmen atama tercih sonuçları açıklandı mı, başvuru sonucu bugün saat kaçta açıklanacak? Sözleşmeli öğretmenlik atama tercih sonuçları ve MEB sorgulama ekranı hakkındaki detaylar haberimizde.

20 bin öğretmen ataması sonuçları e-Devlet ve meb.gov.tr üzerinden sorgulamaya açıldı. MEB, 20 bin öğretmen ataması bilgileri. Milli Eğitim Bakanı (MEB) bünyesinde alımı yapılacak 20 bin sözleşmeli öğretmen alım için heyecan dorukta! MEB’e bağlı okullarda sözleşmeli öğretmen kadrosu ile görev yapacak olan adaylar, 40 adet tercihini elektronik ortamda bu ay yapmışlardı. Şimdi ise tercih sonucu bekleniyor. Bu doğrultuda, ‘2020 sözleşmeli öğretmen tercih sonuçları ne zaman, bugün saat kaçta açıklanacak?’ sorusunun yanıtı merak ediliyor.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK ATAMA SONUÇLARI 2020 AÇIKLANDI MI?
Milli Eğitim Bakanlığı’nın daha önce duyurduğu takvime göre, ilgili atama sonuçları personel.meb.gov.tr sorgulama ekranı üzerinden bugün erişime açılacak. Adaylar da böylelikle, hak kazanıp kazanamadıklarını öğrenecek.

20 BİN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK ATAMA VE TERCİH SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR? MEB SORGULAMA EKRANI
2020 sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları ve tercih sonuçları sorgulama ekranı hakkındaki detaylar

ÖĞRETMEN ATAMA SONUÇLARI NASIL VE NEREDEN SORGULANIR?

Bilgisayar ortamında gerçekleştirilen atama sonuçları, Bakanlığın http://personel.meb.gov.tr internet adresinden duyurulacaktır.

Atama kararnameleri, il millî eğitim müdürlüklerine elektronik ortamda gönderilecektir. Ataması yapılanların başvuruda belirttikleri elektronik posta adreslerine 7201 sayılı Tebligat Kanununa göre elektronik ortamda tebligat yapılacaktır.

Elektronik posta adresinin hatalı veya eksik olması ya da aktif olmaması durumunda oluşacak hukuki sonuçlardan adaylar sorumlu olacaktır.

İlginizi Çekebilir

Amasya’da hayvana eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya’dda büyükbaş hayvana eziyet eden 5 kişi cezaevine gönderildi. Amasya’nın Suluova ilçesindeki bir et entegre …

Sınırsız Hosting