Ana Sayfa / Kime Ait / E-Devlet emekli maaşı hesaplama

E-Devlet emekli maaşı hesaplama

Emekli olursam ne kadar maaş alırım e-devlet emekli maaşı hesaplama. E-devlet emekli aylığı hesaplama kim ne kadar maaş alacak bilgisi. e-Devlet portalı, vatandaşın hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Siteye, emekli adayları için yeni özellik eklendi. Gerekli şartları sağlayan kullanıcılar, yapacakları basit bir işlemle emekli olunca alacakları olası maaşı artık e-Devlet’ten de öğrenebilecek.

Emekli aylığı hesaplama e-devlet. E- Devlet emekli olunca ne kadar maaş alırım hesaplaması. yeni emekli olacaklar için emekli aylığı hesaplama. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) milyonlarca emeklinin yeni kök maaşını e-Devlet’e yükledi. Bugüne kadar SGK’nın internet sitesi üzerinden yapılan sorgulama artık e-Devlet’ten gerçekleştirilebilecek.

HESAPLAMA NASIL YAPILIYOR?

e-Devlet’ten hesaplamayı yapmak oldukça basit. Öncelikle e-Devlet portalına giriş yapılıyor. Arama motoruna “Ne kadar emekli maaşı alırım” yazılıyor. İlk seçenekte çıkan ‘4A emekli aylık bilgisi hesaplama’ya tıklanıyor. Gelen ekranlarda istenen bilgiler girildikten sonra alınacak tahmini emekli maaşı ve diğer bilgiler görülebiliyor. Uygun şartları sağladıktan sonra emekli maaşını öğrenmek artık dakikalarınızı alacak. Kullanıcı dostu uygulama, beğeniyle karşılandı..

İlginizi Çekebilir

Kamuda servisler kaldırılıyor

Memurlar için servis dönemi bitiyor kamuda tedbir kapsamında personel servisleri kaldırılacak memurlara ulaşım kartı verilecek. …

Sınırsız Hosting