Ana Sayfa / Kadınca / Ebru Gündeş Dubai’ye taşınıyor

Ebru Gündeş Dubai’ye taşınıyor

Ebru Gündeş, Iraklı sevgilisiyle gizlice evlendi Dubai’ye taşınıyor iddiası.

Ebru Gündeş Türkiye’y terk ediyor iddiası. Reza Zarrab ile evlendikten sonra adı Iraklı iş insanı Rassan Khashnaw ile aşk dedikodularına karışan Ebru Gündeş hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Gündeş’in kendisinden 19 yaş küçük Rassan Khashnaw ile apar topar evlendiği iddia edildi. Bakın nerede yaşayacaklar?

Geçtiğimiz aylarda Rassan Khashnaw ile samimi fotoğrafı ortaya çıkan Ebru Gündeş’in Reza Zarrab ile ayrıldıktan sonra yeni bir ilişkiye başladığı iddia edilmişti. Ortaya çıkan fotoğraf sonrasında telefonun hacklendiğini söyleyen Khashnaw görüntülere erişim engeli başvurusunda bulunmuştu. Sessizliğe bürünen ikili hakkında şoke eden bir iddia daha ortaya atıldı. Gündeş’in 19 yaş küçük Rassan Khashnaw’dan evlendiği belirtildi. İşte detaylar.

ebru-gundes-galeri5.jpg

SESSİZ SEDASİZ EVLENDİ İDDİASI

İhanet iddiası ile eşi Reza Zarrab’tan ayrılan Ebru Gündeş’in kısa bir süre sonra Rassan Khashnaw aşk yaşadığı ortaya çıktı.

reza-zarrab-tan-ebru-gundes-e-velayet-davasi-15068440-7150-m.jpg

Samimi fotoğrafları ortaya çıkan ikili aşk dedikoduları hakkında açıklama yapmazken, şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

ebru-1.jpg

TV100’ün haberine göre; İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan Ebru Gündeş ve Rassan Khoshnaw’un sessiz sedasız evlendi. Çiftin Dubai’ye yerleşme kararı aldığı da gelen bilgiler arasında.

1410738.jpg

EBRU GÜNDEŞ’DEN HENÜZ AÇIKLAMA GELMEDİ

47 yaşındaki Ebru Gündeş’in sessiz sedasız evlendiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düşerken, çiftten henüz konuya dair bir açıklama gelmedi.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting