Ana Sayfa / Kadınca / Ebru Gündeş’in Iraklı sevgilisi neci, kim?

Ebru Gündeş’in Iraklı sevgilisi neci, kim?

Ebru Gündeş’in İranlı Reza Zarrap sonrası şimdi de ultra zengin bir Iraklı genç işadamıyla birlikte olduğu öne sürüldü. Peki Ebru Gündeş’in yeni Iraklı sevgilisi kim, kaç yaşında ve ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’ten kaç yaş küçük serveti ne kadar soruları. Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’in genç iş adamı Rassan Khoshnaw ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Bu iddia sonrası Bahar Candan’dan da çok konuşulacak bir itiraf geldi. Candan, Rassan’ın daha önce kendisiyle ilişkiye yaşadığını belirtti.

Şarkıcı Ebru Gündeş’ın Iraklı sevgili yaptığı öne sürüldü. İranlı Reza Zarrap denilen Rıza Sararf’tan ayrılan şarkıcı Ebru Gündeş’in yeni sevgilisinin milyarder Iraklı bir genç olduğu öne sürüldü. 48 yaşındaki Ebru Gündeş’in, 28 yaşındaki Kuzey Iraklı iş adamı Rassan Khoshnaw ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemini salladı.’Al Sana Haber’ yorumcularından Bahar Candan, Ebru Gündeş’in yeni bir aşka yelken açması sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“ŞİMDİKİ HALİMİ GÖRSE AYRILDIĞI İÇİN KENDİNE KIZARDI”
İş insanı Rassan Khoshnaw’ın ekrana yansıyan görüntüsünü gören Bahar Candan “Yalnız şu haberdeki adam benim şu halimi görse benden ayrıldığı için kendine kızardı” deyince stüdyodakiler şaşkına döndü.

Ebru Gündeş'in yeni sevgilisiyle ilgili Bahar Candan detayı magazin camiasında çok konuşulacak

“KENDİMİ GÜNDEŞ’İN GENÇLİĞİNE BENZETİYORUM”

Stüdyodakilerin “Bu duruma bozuldun mu?” sorusuna yanıt veren Bahar Candan, “Hayır hiç ilgisi yok. Ben zaten kendimi Ebru Gündeş’in gençliğine benzetiyorum. Genç olmak her zaman bir adım önde olmaktır. Herhalde bir 50-60 yaşına gelsem Ebru Gündeş olurum. Ben hiç alınmadım. Benim açımdan bir şey yok” dedi. Bahar Candan, “Bu arada, benim şu andaki erkek arkadaşım da Erbil’li olduğu için bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum” şeklinde konuştu.

Ebru Gündeş'in yeni sevgilisiyle ilgili Bahar Candan detayı magazin camiasında çok konuşulacak

 

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting