Ana Sayfa / Kadınca / Ebru Gündeş’in Iraklı sevgilisi neci?

Ebru Gündeş’in Iraklı sevgilisi neci?

Ebru Gündeş, İranlı’dan ayrıldı Iraklı sevgili buldu. Reza Zarrap’ın ABD’ye kaçması sonrası boşanan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, bu kez de Iraklı zengin genç sevgili yaptı kendine yorumları var.

Ebru Gündeş’in Iraklı sevgilisi kim, neci ve yaşı, Geçtiğimiz yıl şarkıcı Hadise ile adı yasak aşk dedikodularına karışan İş İnsanı Reza Zarrab’tan ayrılan Ebru Gündeş, kötü günleri geride bıraktı. Yeni bir aşka yelken açan sanatçının genç sevilisi ile ilk fotoğrafları ortaya çıktı.

2010 yılında İranlı iş insanı Reza Zarrab ile evlenen ünlü şarkıcı Ebru Gündeş Zarrab’ın kara para aklama suçundan dolayı ABD’de tutuklanması sonrası işler değişti. Evliliğini zor şartlarda sürdürmeye çalışan Gündeş, Zarrab’ın şarkıcı Hadise ile yasak aşk yaşaması sonrası 2021 yılından boşandı. ABD’de ismini değiştirip kendine yeni bir hayat kuran Reza Zarrab’ın sonrasında Ebru Gündeş’ten de ilk atak geldi. Gönlünü Iraklı bir gence kaptıran Gündeş’in ilk fotoğrafı da ortaya çıktı.

ebru.jpg

EBRU GÜNDEŞ’TEN GENÇ SEVGİLİ HAMLESİ

Kendisinden 9 yaş küçük iş insanı Reza Zarrab ile nikah masasına oturan Ebru Gündeş’in evliliği yalnızca 3 yıl sürdü. Zarrab rüşvet ve kaçakçılıktan dolayı 2013 yılında ABD’de yakalandı. Bunun üzerine zor günlerden geçen Ebru Gündeş, yakın arkadaşı Hadise’nin Zarrab’la yasak aşk iddiaları sonrası eşi Reza Zarrab’tan 2013 yılında boşandı. Çiftin evliliklerinden Alara isminde bir kızı var.

kadise.jpg

HADİSE VE EBRU AŞKI BULDU!

Yasak aşk iddiaları karşısında sessizliğini koruyan Gündeş’in tepkisiz kalması arkadaşı Hadise’yi sinirlendirdi. Ve ikilinin arkadaşlıkları yasak aşk yüzünden son buldu. İddiaları kabul etmeyen Hadise haberleri kaldırma kararı alırken, o dönemler sevgili olduğu oyuncu Kaan Yıldırım da kendisinden ayrıldı. Kötü günler yaşayan Hadise ve Ebru Güneş mutluluğu başka isimlerde buldu. Hadise iş insanı Mehmet Dinçerler ile evlenirken, Ebru Gündeş ise yıllar sonra kalbini kendinden 19 yaş küçük Iraklı iş insanı Rassan Khosnaw’a kaptırdı. Gündeş ve Iraklı sevgilisi Khosnaw’ın fotoğrafları ise magazin gündemine bomba gibi düştü.

araba.jpg

EBRU GÜNDEŞ’İN YENİ SEVGİLİSİNE BİNLERCE YORUM

47 yaşındaki sanatçı Ebru Gündeş ile 28 yaşındaki sevgilisinin fotoğrafları sosyal medyaya düşünce binlerce yorum geldi. Yorumlardan bazıları şöyle,

‘Parayla ilgisi yok kadın yabancı seviyor’,

‘Tanrı Misafiri 90’lardı, her yerde çalıyordu. Sokaklarda kasetçilerde radyolarda. İstinasız abartmıyorum frekansı değiştirdikçe hep aynı şarkı. Kasetçiler tek şarkıya kaset dolduruyordu. Öyle Ebru Gündeş oldu. İşte estetikti oydu buydu, daha da üretemedi’

İşte Ebru Gündeş’in kendisinden 18 yaş küçük sevgilisi Rassan Khosnaw ile fotoğrafı

fuophdnx0aa8qz3.jpg

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting