Ana Sayfa / Kadınca / Ebru Şallı’nın gelinliği ve tektaşı

Ebru Şallı’nın gelinliği ve tektaşı

Ebru şallı gelin oldu, yeniden gelinlik giydi. Ebru Şallı’nın gelinliği modeli ve fiyatı ile şaşırttı. Ebru Şallı’nın taktığı tektaş adeta bir yarımada büyüklüğünde. Eski manken Ebru Şallı, dün akşam iki yıldır birlikte olduğu Uğur Akkuş ile nikah masasına oturdu. Şallı’nın parmağındaki büyük tektaşı ise herkesin dikkatini çekti.

Eb.ru Şallı’nın düğün fotoları ve gelinliği çok konuşuluyor. Uğur Akkuş ile evlenen Ebru şallı’nın yeni moda gelinilği ve parmağındaki tektaş en çok konuşulyan magazin haberlerinden birisi oldu. Sunucu ve eski manken Ebru Şallı iki yıldır birlikte olduğu Uğur Akkuş dün gece Çırağan Sarayı’nda, evlendi. 50 kişinin katıldığı düğünde dikkati çeken ise Ebru Şallı’nın parmağındaki yüzük oldu.

50 KİŞİLİK DÜĞÜNLE EVLENDİ
Ebru Şallı Cengiz Abazoğlu’nun özel tasarım olarak hazırladığı gelinlik giyerken Uğur Akkuş’un damatlığı Tom Ford’dan özel dikildi. Şallı, sosyal medya hesabı üzerinden düğüne dair fotoğraflar paylaşarak takipçilerini mutlu etti.
TEKTAŞI DİKKAT ÇEKTİ
Sade bir törenle dünya evine giren Ebru Şallı’nın düğün fotoğraflarında en dikkat çeken ayrıntı ise parmağındaki tektaş yüzük oldu. Şallı’nın yüzüğünün değeri ise henüz bilinmiyor.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting