Ana Sayfa / Kadınca / Ece Binay nereli, neci ve kim?

Ece Binay nereli, neci ve kim?

Ece Binay aslen nereli, kaç doğumlu, neci ve kimdir bilgileri. Mahsun Kırmızıgül’ün eşi Ece Binay memleketi, eğitimi ve yaşı bilgileri. Mahsun Kırmızıgül ile Ece Binay boşanıyor mu son magazin dedikoduları ne olay ne sorusu.

Ece Binay neci, kim ve nereli soruları. Magazin gündeminde zaman zaman gündeme gelen Ece Binay hakkında araştırmalar yapılıyor. Peki, Ece Binay kimdir? Mahsun Kırmızı Gül’ün eşi kimdir?
Mahsun Kırmızı Gül’ün Ece Binay hakkında araştırmalar yapılıyor. Sosyal medyada da trend olan konu hakkında Ece Binay kimdir? Mahsun Kırmızı Gül’ün eşi kimdir gibi konular merak edildi.

ECE BİNAY KİMDİR?
Magazin gündemine düşen videoda Mahsun Kırmızıgül’ün bir kadının dizine yatarak saçlarını okşattığı görülüyor. Kırmızıgül ile genç kadının ayna karşısında çekilen bir pozu da basına sızdı. 2016 yılında nikah masasına oturan çift, ihanet iddialarıyla ilgili sessiz kalmayı tercih etti.

Yaşanan gelişmelerin ardından Ece Binay’dan ilk hamle geldi. Sosyal medya hesabını gizli olarak kullanan ve sadece tanıdığı isimlerin takip isteğini kabul eden avukat Ece Binay, Instagram hesabındaki “Kırmızıgül” soyadını sildi. Binay’ın bu hamlesi ise akıllara ayrılık iddiasını getirdi.

İlginizi Çekebilir

Bahar Candan ölmek istedi

Silivri Cezaevi intihar girişimi ile sarsıldı Bahar candan canını kıymak istedi. Bahar Candan’ın bileklerini keserek …

Sınırsız Hosting