Ana Sayfa / Kadınca / Ece Dağıstan-Fazıl Say boşandı

Ece Dağıstan-Fazıl Say boşandı

Ece Dağıstan ile Fazıl say boşandı haberi Fazıl Say kendisi paylaştı. Ünlü piyanist Fazıl Say, 3 yıl önce evlendiği Ece Dağıstan ile boşandıklarını duyurdu.

Fazıl Say eşinden boşandı. Ece Dağıstan, Fazıl Say’dan boşandı.

Ünlü piyanist Fazıl Say, hesabından Dağıstan ile birlikte Beykoz Adliyesi’ne el ele girdikleri fotoğrafı paylaşarak “Çok üzgünüm, eşim Ece ile evliliğimizi bugün sonlandırdık. Beykoz Adliye binasına el ele girdik, el ele çıktık Ece ile” dedi.

Say, 2019 yılında evlendiği Ece Dağıstan ile bugün Beykoz Adliyesi’nde boşandı. Say, boşandığını sosyal medya hesabından Ece Dağıstan ile Beykoz Adliyesine el ele girdiğini fotoğrafı paylaşarak takipçilerine duyurdu.

Fi0Gd2QXoAEU5pj

Say fotoğrafın altına, “Çok üzgünüm, eşim Ece ile evliliğimizi bugün sonlandırdık. Beykoz Adliye binasına el ele girdik, el ele çıktık Ece ile. Hatıralarımızı, anılarımızı, tüm güzel hikayelerimizi, seslerimizi, en iyi şekilde anacağım her zaman” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting