Ana Sayfa / Kadınca / Ece Seçkin gelinlikleri

Ece Seçkin gelinlikleri

Ece Seçkin’in giydiği 2 gelinlik ve özellikleri ile fiyatı. Ece seçkin kiminle evlendi ve Ece Seçkin düğünde neden iki gelinlik giydi. Düğününde iki farklı gelinlik giyen sanatçı Ece Seçkin. Ece Seçkin, pilot Çağrı Terlemez’le bu akşam nikah masasına oturdu. Şarkıcı düğünde iki farklı gelinlik giydi.

Şarkıcı Ece seçkin’in giydiği gelinlikler. Ece Seçkin düğününde iki farklı gelinlik giydi. Ece Seçkin’in gelinliklerinin özellikleri. Ece Seçkin ile Çağrı Terlemez evlendi! Yaklaşık dört yıldır aşk yaşayan popçu Ece Seçkin ile pilot Çağrı Terlemez, bu akşam nikah masasına oturdu. Mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandıran ünlü çifti, aileleri ve yakın dostları yalnız bırakmadı. Ünlü popçu Ece Seçkin’in giydiği iddialı gelinlikler ise sosyal medyaya damga vurdu.

 

ECE SEÇKİN KİMİNLE EVLENDİ? EŞİ KİM?

4 yıldır birlikte olan ünlü şarkıcı Ece Seçkin ve pilot sevgilisi Çağrı Terlemez, bugün ilişkilerini evlilikle taçlandırdı.
osyal medyayı sık kullanan ünlüler arasında yer alan ünlü şarkıcı Ece Seçkin, bugün yaptığı paylaşımlarla da ilgi gördü.
Birden fazla gelinlik giyeceğini duyuran ünlü şarkıcı bu gelinlikleri de daha sonra ihtiyaç sahiplerine vereceğini duyurmuştu.
Seçkin, “15 Eylül tarihinden sonra vücut ölçüleri bana yakın olan gelinler varsa mesaj atsınlar” diye konuşmuştu.

Bugün sosyal medyada gelinlikli fotoğraflarını paylaşan ünlü şarkıcı takipçilerinden oldukça fazla beğeni aldı.
Daha önce yaptığı paylaşımda mutluluğunu dile getiren Seçkin, Ünlü şarkıcı, “Çok uzatmayacağım, uzatırsam yazarken ağlarım. Her şeyin planladığım zamanda, planladığım şekilde olmasına izin verdiği hayata çok teşekkür ederim.
Sahnedeki ‘o’ kız olduğum için, beni ‘o’ kız yapan sahne arkasındaki herkese ve bugüne dek alkış tutan milyonlarca insana teşekkür ederim. Bugün beni arayan, mesaj atan, sevgi sözcüklerini esirgemeyen, bana sarılan, evimi saçlarımın renginde çiçek bahçelerine çeviren, beni aklından geçirip, içinden şans dileyen dahi herkese çok teşekkür ederim.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting