Ana Sayfa / Manşet / Ece Seçkin ne hastası oldu

Ece Seçkin ne hastası oldu

Korona aşısı Ünlü Şarkıcı Ece Seçkin’i hasta etti. Korona aşısı olanlar yeni hastalıklarla pençeleşiyor. Aşılıların ölüm oranı aşısızlara göre kat be kat arttı. Aşılıları ölüm korkusu yaşamaya başladı. Aşı tüccarı bazı sözde bilim insanları ise ortalıktan kayboldu. Uzun süredir tedavi gördüğünü açıklayan şarkıcı Ece Seçkin, “Hayatımın nasıl kaydığını tedavim bittikten sonra anlatacağım” paylaşımıyla sevenlerini üzüntüye boğdu. İşte, Ece Seçkin’in hastalığı…

Ece Seçkin ne hastası korona aşısı sonrası ölen ve hastalanan ünlüler arttı. Pop müziği sevilen ismi Ece Seçkin, koronavirüs hastalığına karşı yaptırdığı ikinci doz aşıdan sonra amansız hastalığa yakalandığını duyurdu. Bir süredir tedavi gördüğünü aktaran ünlü şarkıcı, hastalığının Kovid-19 aşısından kaynaklandığını ileri sürerek, bugüne kadar aşı olmayan kişileri cahillikle suçladığı için özür diledi.

ece-seckin-hasta-mi-saglik-durumu-nasil.jpg

“CAHİLLİKLE SUÇLADIKLARIMDAN ÖZÜR DİLERİM”

Koronavirüs salgınına karşı Biontech aşısını geliştiren Prof. Dr. Uğur Şahin’in “3 doz yeterli değil” sözlerini Twitter hesabından yayınlayan Ece Seçkin, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

“Bir daha yemeyiz o yalanları. 2. doz covid aşısından sonra hayatımın nasıl karardığını tedavim bittikten sonra anlatacağım. Etrafımdakilere aşı baskısı yaptığım için de vicdan azabı çekiyorum. Aşı seviciliğime maruz kalan ve aşı olmadığı için cahillikle suçladığım herkesten özür dilerim.”

ece-seckin-koronavirus-hastaligi-twitter.jpg

ECE SEÇKİN’İN HASTALIĞI NEDİR?

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Ece Seçkin, bu kez koronavirüs aşısıyla ilgili yaptığı çıkışla dikkat çekti.

Kovid-19 aşısı sonrası sağlık problemleri yaşadığını belirterek, “Aşı olun” çağrısı yapan Prof. Dr. Uğur Şahin’e tepki gösteren pop şarkıcısı, şimdilerde tedavi gördüğünü söyledi.

Ece Seçkin, ne tür bir hastalığa yakalandığını ve hangi tedaviyi uyguladığını ise paylaşmadı.

Koronavirüs salgını nedeniyle sevgilisi Çağrı Terlemez ile nikahını ertelemek zorunda kalan ünlü şarkıcı 2020 yılında şu paylaşımıyla gündeme gelmişti: “Mutasyonuna da aşına da bulaş hızına da sosyal mesafene de s… senin covid kere yeter artık s….r git.”

ece-seckin-koronavirus-twitter-001.jpg

 

İLGİLİ HABERLER

İlginizi Çekebilir

Fatih Terim Panathinaikos’tan gönderildi

Yunanistan macerası kötü biten Fatih terim, büyük öfke içinde. Türkiye’de kendisine İmparatoır denilen futbol adamı …

Sınırsız Hosting