Ana Sayfa / Kime Ait / Eczacıbaşı Yapı Grubu yöneticileri

Eczacıbaşı Yapı Grubu yöneticileri

Eczacıbaşı Yapı Grubu yöneticileri ve isimleri ile düşen helikopterde ölen Eczacıbaşı yöneticileri ve misafirleri. Beylikdüzü düşen helikopterde ölen pilotlar. Eczacıbaşı Yapı Grubu bilgileri.Büyükçekmece’de bir helikopter düştü. İlk gelen bilgilere göre helikopter TÜYAP Kuzey yan yol E-5 mevkiine düştü. Beylikdüzü’nde düşen helikopterde 2 pilot, 4 yabancı ve 1 Türk yolcunun bulunduğu öğrenildi. Büyükçekmece Belediye Başkanı helikopterdeki 5 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi. Olay yerine sevk edilen 10 itfaiye ve kurtarma aracı ile 50 personel yangına müdahale ediyor. 

ECZACIBAŞI YAPI GRUBU HELİKOPTER KAZASI ÖLENLER

İstanbul Büyükçekmece’de bir helikopter düştü. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Helikopterin yoğun sis nedeniyle düşmüş olabileceği belirtiliyor. Önce televizyon kulesine çarptığı belirtilen helikopterin düştüğü bölgede ekiplerin çalışması devam ediyor. Eczacıbaşı’na ait helikopterde üst düzey yöneticilerinin bulunduğu belirtiliyor.

İlk etapta helikopterin yangın söndürme helikopteri olduğu iddia edilmişti. Ancak gelen son bilgilere göre yangın söndürme helikopteri değil. Sikorsky S-76 tipi helikopterde 2’si pilot 7 kişi bulunuyordu. Yolcular ise 2 kadın, 3 erkekten oluşuyordu.

ALAADDİN NACAR VE AHMET BULUT KİMDİR, NERELİ

Helikopter pilotlarının Alaaddin Nacar  ve Ahmet Bulut olduğu öğrenildi.

HELİKOPTER ECZACIBAŞI’NIN… BOZÖYÜK’E GİDİYORLARDI

Düşen helikopterin Eczacıbaşı’na ait olduğu belirtildi.  Atatürk Havalimanı’ndan Bilecik’in Bozöyük bölgesindeki fabrikaya gezi amaçlı gidiyorlardı.

BELEDİYE BAŞKANI: 5 KİŞİNİN CENAZESİ VAR

Büyükçemekece Belediye Başkanı Hasan Akgün, “Burada 5 kişinin cenazesi var. Yangın söndürme helikopteri değil. Özel bir helikopter olduğu söyleniyor. Bölgemizdeki helikopter firmalarıyla görüştük, İstanbul tarafından gelen bir helikopter olduğu kesin. Kuleye çarptığı yönünde kesinlik yok, sisten dolayı gözükmüyor” dedi.

ECZACIBAŞI YAPI GRUBU İLETİŞİM VE ADRES

Genel Müdür
Levent GirayBilgi için
Ferit Erin
Pazarlama DirektörüAdres
Büyükdere Cad. Ali Kaya Sok. No:5 Levent 34394, İstanbul

ECZACIBAŞI YAPI GRUBU KİMİN,YÖNETİCİLERİ 

Türkiye’nin ilk ve en büyük seramik sağlık gereçleri üreticisi ve ihracatçısı olan Eczacıbaşı Yapı Gereçleri (EYAP), 1958’den beri VitrA markalı seramik sağlık gereçleri, 1991’den bu yana banyo mobilyaları, küvet ve duş tekneleri üretiyor. EYAP’ın 1977 yılında Bozüyük’te kurulan tesisi; seramik sağlık gereçleri alanında dünyanın tek çatı altında faaliyet gösteren en büyük üretim komplekslerinden biri olma niteliğini taşıyor. Tesis, alanındaki en yeni ve en gelişmiş uluslararası standart olan TS EN 16001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi’nin sektöründeki ilk sahibi. EYAP ayrıca, dünyada eko-etiketlerin en kapsamlı standardı olan Tip-III Çevresel Ürün Beyanı’nı almaya hak kazanan, Avrupa’nın ilk ve tek seramik sağlık gereçleri üreticisi.

EYAP, 1983’ten bu yana ürettiği armatürlerle, Avrupa’nın ilk 10 üreticisi arasında yer alıyor. Türkiye’nin ilk “tek kumandalı armatür”ünü üreten Artema’nın “Aç Kapa” sloganı, ürünün sektördeki jenerik adı olarak kullanılıyor. 1995’te banyo aksesuarları da üretmeye başlayan kuruluş, ürünlerini Türkiye’den ve dünyadan tasarımcılarla birlikte geliştiriyor. Farklı beğenilere hitap eden tasarımların yanı sıra, % 90’lara varan su ve enerji tasarrufu sağlayan Artema ürünleri, profesyonel mekanlar için elektronik, termostatik ve zaman ayarlı bataryaları da içeriyor.

Standartları zorlayan özellikleriyle dikkat çeken Artema, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından 2014’te başlatılan “TSE Yıldız” ve “TSE Çift Yıldız” uygulaması çerçevesinde, tüm sektörler içerisinde belge almaya hak kazanan ilk, sektöründeki tek üretici olarak kalitesini belgeledi. Ürün gamının neredeyse tamamı A enerji sınıfında olan Artema, Türkiye’de armatür sektöründe Avrupa Su Etiketi (European Water Label) sertifikasını alan ilk üretici.

ECZACIBAŞI KİME AİT, KURULUŞU VE SAHİPLERİ İLE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİ

Dr. Nejat F. Eczacıbaşı tarafından 1942’de temelleri atılan Eczacıbaşı Topluluğu, sanayi alanındaki ilk girişimini, 1952’de İstanbul’da kurulan Türkiye’nin ilk modern ilaç fabrikası ile gerçekleştirdi.

Eczacıbaşı bugün, temel olarak yapı ürünleri, tüketim ürünleri ve sağlık alanlarında, ulusal ve uluslararası pazarlara yönelik olarak çalışan bir sanayi kuruluşları topluluğudur. Topluluk yapısında, bu temel sektörler dışında finans, bilgi teknolojileri, kaynak teknolojileri, madencilik ve gayrimenkul geliştirme alanında etkinlik gösteren kuruluşlar da yer alıyor.

Topluluk, dünyanın tek çatı altında toplanmış en büyük seramik sağlık gereçleri fabrikalarından birine sahip bulunuyor. Temizlik kağıtları pazarında ise Türkiye’de liderliği elinde tutuyor.

Topluluğun sermayesi halka açık kuruluşlarını EİS Eczacıbaşı İlaç, Sınai ve Finansal Yatırımlar San. ve Tic. A.Ş., Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş., Eczacıbaşı Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. oluşturuyor.

Eczacıbaşı, beşi yabancı ortaklı olmak üzere toplam 49 kuruluşu, 13.300’ün üzerinde çalışanı ve 2015 sonu itibariyle 8,4 milyar TL cirosu ile Türkiye’nin önde gelen sanayi toplulukları arasında yer alıyor.

Yaşam standardını yükseltmek
Kuruluşundan itibaren Eczacıbaşı, çalışmalarında çağdaş, kaliteli, sağlıklı ve sürdürülebilir bir yaşam için gerekli türden ürün ve hizmetlerin üretilmesine yönelmiş bulunuyor. Türkiye’de ilk hazır ilaç üretimini 1952’de gerçekleştiren Eczacıbaşı, her ikisini de Türkiye’de ilk kez gerçekleştirdiği seramik sağlık gereçleri üretimini 1958’den, hijyenik kağıt ürünleri üretimini ise 1970’ten bu yana sürdürüyor.

Kalıcı rekabet üstünlüğü
Ürün ve hizmetleri ile Türk toplumunun sağlıklı geleceğine katkıda bulunmayı temel hedef kabul eden Topluluk, bu yöndeki çalışmalarını sürekli geliştirebilmek amacıyla, bünyesindeki kuruluşların da sağlıklı bir yapıya sahip olmalarını sağlayacak, rekabet üstünlüklerini kalıcı kılmayı hedef alan bir yönetim anlayış ve uygulamasını benimsemiştir.

Eczacıbaşı, 1942 yılından bu yana geliştirdiği kurum değerlerini, rekabetin derinleşip küreselleştiği günümüzün gereklerine uygun bir yönetim felsefesinin temeli kabul etmektedir.

Katılımcı yönetim
Kuruluşların kendilerini sürekli yenileyebilme becerisini kazanmaları amacıyla yapılan bu çalışmaların merkezinde Bütünsel Kalite Yönetimi yer alıyor. Kalitenin bir yaşam biçimi olarak benimsendiği Eczacıbaşı’nda çağdaş yönetim sisteminin değerleri tüm yönetim alt sistemlerinde yaygınlaştırılıyor. Aynı amaçla, bütün çalışanların stratejik planlama sürecinde yer almalarını sağlayabilmek için, kapsamlı ve gelişen bir İnsan Kaynakları Yönetimi programı uygulanıyor. Böylece, dünyaya ve değişime açık, öncü girişimcilik ruhunu canlı tutan bir ortam oluşuyor. Topluluk ayrıca, sürdürülebilir kalkınma ilkelerini; toplam kalite, çevre ve insan kaynakları yönetim sistemlerinden oluşan mevcut iş mükemmelliği modeliyle bütünleştirmeyi hedefliyor.

Yenilikçilik, yaratıcılık ve inovasyonun özendirilmesi
Günümüz koşullarında yaşanan hızlı değişim sürecinde kuruluşların ayakta kalabilmesi, sürekli gelişme anlayışıyla birlikte ürün, hizmet veya süreçlerini iyileştirmesi, geliştirmesi, gerektiğinde yenilerini sunmasına, değişimin önüne geçebilecek şekilde fark yaratmasına bağlıdır. Dolayısıyla yaratıcılık,yenilikçilik ve inovasyon, gözlemlenebilir, ölçümlenebilir ve geliştirilebilir bir yetkinlik olarak kuruluşların sürdürülebilir rekabet gücünü artırmada çok önemli bir araç oluyor. Bugün ve gelecekte kuruluş performans göstergelerine etki edecek, rekabet avantajı kazandıracak nitelikte farklılıklar yaratabilme gücünü sağlayan yaratıcı düşünme zemininin gelişmesi, tüm sektörler için vazgeçilmez bir durumda.

Bu çerçevede, Eczacıbaşı Topluluğu genelinde:

• Kuruluşlarda yaratıcılık, yenilikçilik ve inovasyonu teşvik eden bir ortam oluşmasını sağlamak,

• Ürün, süreç ya da hizmet anlamında yaratıcı ve yenilikçi farklılıklar ortaya koymak için fikrin ortaya çıkışından uygulamada somut çıktılarının gözlemlenebilmesine kadar olan her aşamada bireylerin ve/veya takımların yaratıcı, yenilikçi ve inovatif düşünce yaklaşımı göstermelerine zemin oluşturmak,

• Çalışanların gerek bireysel gerekse takım çalışmaları sırasında kuruluş stratejik hedef ve iş sonuçlarında somut etkileri gözlemlenebilecek yaratıcı ve yenilikçi katkılarını artırmak amacıyla İnovasyon Ödüllleri veriliyor.

 

İlginizi Çekebilir

Tunç Soyer, Özgür’ü bitirecek

CHP’de Tunç Soyer Özgür Özel’e rakip oldu. Tunç Soyer adı adım CHP Genel Başkanlığı’na yürüyor. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting