Ana Sayfa / Yaşam / EDHO son bölüm izle

EDHO son bölüm izle

EDHO 137. bölüm izle full seyret. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izle Akif öldü. Hızır, Esra’yı öldüren Akif’i öldürdü. Alparslan’ın tuzağı Akif’i pusuya düşürdü.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 137. bölüm full izle! ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak. 14 Mayıs akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Hızır’ın planı sayesinde ele geçirilen Zeki’ye ne olacağına Haşmet karar verecektir. Pusuya düşen Haşmet ağır şekilde yaralanıyor. Yeni bölümü izlemek isteyenler araştırma yapıyor. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 137. bölüm full izle! Haşmet Façalı ölecek mi? Detaylar

Son bölüm EDHO izle 14 Mayıs atv yayın. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 137 bölüm Hızır Akif’i öldürdü. Akif Esra’yı öldürdü Alparslan Özlem üzerinden Akif’i yakaladı ve Hızır’a teslim etti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 137. bölüm full izle! Yayınlanan her bölümüyle izlenme rekoru kıran sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bu akşam 137. bölümüyle ATV ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkacak.14 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Akif’in hain planı sonrasında, Alpaslan, Özlem ve Haşmet’in hayatı tehlikeye giriyor. Hızır ise Zeki’yi öldürmeyi isterken, Haşmet’in uyanmasını beklemeye karar veriyor. İstihbarat’ın başına Altan getiriliyor. İlyas, Ömür’ü zor zamanlarında yalnız bırakmıyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 137. bölüm full izle! Haşmet Façalı ölecek mi? Merak edilen detaylar haberimizde…
EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Herkesin intikam almak için sıraya girdiği Zeki nihayet yakalanmıştır. Zeki’ye gereken cezayı vermek ise en çok Haşmet’in hakkıdır; fakat yakalandığı gibi öldürülmemesi büyük hata olacaktır. Düşmanını, yüreği soğuyana kadar öldürmemeye niyet eden Haşmet, bu hatası yüzünden hem Zeki’den hem de canından olmakla burun burunadır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 137 BÖLÜM FULL İZLE

Ağabeylerinin vurulmasıyla bir darbe daha alan Façalılar, yıkılmamak için büyük çaba sarf ederler. Ünal Kaplan, bir hain olduğu artık kesinleşmiş olan Akif’in, derhal yakalanması için Altan ile görüşme yapar. Akif de ona ve ekibine başlatılacak operasyonun farkındadır ve kaçış planlarını başlatır. Duygularını kullanan bu adamdan hesap sormak isteyen Esra’nın korkusuz tavırları, bir ölüm kalım savaşının içine girmesine neden olacaktır. Esra’nın hayatıyla oyun oynadıklarını düşünen Çakırbeyliler, bu savaştan kendilerini sorumlu tutacaklardır.

Esra’yı ölüme terk edip kaçan Akif ise artık kandırabileceği tek kişinin, Serpil’in yanında soluğu alır. Serpil, Özlem eve geldiğinde gerçek yüzünü gösteren Akif’in oyununu fark ettiğinde her şey için çok geç olacaktır. Akif için kaçış bileti olan Alparslan, kurtulması zor bir tuzağın içine doğru sürüklenecektir..

İlginizi Çekebilir

Üniversiteli İrem Er öldü

Bartın’da kız öğrenci ölü bulundu. İrem Er ölüm nedeni ne merak ediliyor. Üniversite öğrencisi İrem …

Sınırsız Hosting