Ana Sayfa / Gündem / EDHO son bölüm izle (EDHO 177. bölüm)

EDHO son bölüm izle (EDHO 177. bölüm)

Hızır, içlerindeki haini öğrendi, Tipi, Rafet’i boğdu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177. bölüm full izle, Edho dün akşam ne oldu bilgisi.  Hızır Ali ile Didem evlilik yolunda. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177. son bölümü ile ATV ekranlarında yayınlandı. Son bölümde; Alpaslan Çakırbeyli için masada yapılan oylamada, yediye beş Çakırbeylilerin karşısında karar çıkar. Alınan bu karara rağmen yolundan dönmeyen Alpaslan Çakırbeyli, ihanet eden herkesin peşine düşer. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177. bölüm özeti…

EDHO 177. bölüm izle full. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Hızır içlerindeki haini öğrendi ve Korkmazlar ile diğer hainleri öldürüyor. Tipi ise kendisine ihanet eden Rafet’i boğdu. Hızır Ali ile Didem evlilik yolunda Haşmet, ilacın kurbanı oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrollerinde Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Pelin Akil, Ali Sürmeli ve Hüseyin Avni Danyal yer alıyor. Yeni bölümleri ile her Salı akşamı ekrana gelen diziden yeni fragman merak ediliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177. son bölüm özeti…

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 177. SON BÖLÜM ÖZETİ

Aleyhine el kaldıranlara yaptıklarıyla âleme adını bir kez daha duyuran Alpaslan Çakırbeyli, amacına bir adım daha yaklaşır. Karşısında kim olursa olsun geri adım atmayan Alpaslan Çakırbeyli’ye en büyük desteği ise ters düştüğü amcası Hızır Çakırbeyli verir. Tipi ise masada Alpaslan’ın aleyhine el kaldıran Rafet’in peşine düşer.

Hamdi Korkmaz, oğulları ve kayınbiraderine yapılanların faturasını Avni’ye keser. Alpaslan’ın yok edilmesini isteyen Hamdi Korkmaz, Avni’yi zorlar.

İdris Reis’in oğlu Kaya için Haşmet Façalı’nın kızı Didem’i istemesi aileler arasında gerginliğe yol açar. Bu sürtüşmenin bitmesi için plan yapan Hayriye Çakırbeyli, planını uygulamak için ilk adımı atar. Oğlu Hızır Çakırbeyli’nin yuvasını yıkmasına da kayıtsız kalamayan Hayriye Çakırbeyli, Bahar Sincanlı’nın karşısına geçer.

ALPARSLAN DURMUYOR
Alpaslan Çakırbeyli’nin her adımında bir parçalarını kaybeden Korkmazlar, ortalığı karıştırmak için masada İlyas’ın liderliğini kullanmak niyetindedir. Alpaslan Çakırbeyli’nin akıbeti için oylama isteyen Yaman Korkmaz, yediye beş zaferle masadan kalkar. Alpaslan’ın kendi planını uyguladığını anlayan Hızır Çakırbeyli ise kardeşi ve dostlarını uyararak hayatlarını kurtarmaya çalışır.

Ceylan Çakırbeyli, eşi Hızır Çakırbeyli’yi elinden kaçırmamak için Bahar Sincanlı’yla yüzleşmeye hazırdır. Her ne kadar Hızır Çakırbeyli’ye kırgın olsa da sevgisinden bir şey kaybetmeyen Ceylan, Bahar Sincanlı ve Hızır Çakırbeyli’nin bir işler çevirdiğinden şüphelenerek araştırmaya devam eder.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 178. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak.

İlginizi Çekebilir

Çökertilen 6 ilde 6 örgüt

Polis 6 ilde 6 çeteyi ve örgütü çökertti. hangi illerde hangi örgüt ve çeteler ile …

Sınırsız Hosting