Ana Sayfa / Kadınca / EDHO’da Bahar öldü mü? (EDHO 189. bölüm izle)

EDHO’da Bahar öldü mü? (EDHO 189. bölüm izle)

Eşkıya Dünyaya hükümdar Olmaz 189. bölüm full izle, Bahar öldü mü sorusu. Bahar öldü mü EDHO’da Pelin Akil EDO’dan ayrıldı mı bilgileri. Pelin Akil Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrıldı mı. EDHO 13 Nisan izle atv. Hızır, Bahar’ın ölümünü de mi gördü bilgisi. ATV’nin Salı akşamları yayınlanan ve izlenme rekorları kıran dizisi EDHO’da şoke eden sahne. Yayınlanan yeni bölüm fragmanındaki Bahar’ın vurulduğu an hafızalara kazındı ve izleyiciler hemen EDHO Bahar ölecek mi? Pelin Akıl diziden ayrılıyor mu? Sorularının yanıtlarını merak ederek sıklıkla araştırmaya başladı. Bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yeni bir ayrılık mı yaşanacak? EDHO Bahar’a hayat veren Pelin Akil diziye veda mı ediyor? İşte cevabı…

EDHO Bahar öldü mü, 189. bölüm EDHO izle. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 13 Nisan son bölüm izle, Pelin Akil EDHO’Dan ayrıldı mı sorusu. Pelin Akil nereli, yaşı ve kim. ATV’nin Salı akşamları yayınlanan ve izlenme rekorları kıran dizisi EDHO’da şoke eden sahne. Yayınlanan yeni bölüm fragmanındaki Bahar’ın vurulduğu an hafızalara kazındı ve izleyiciler hemen EDHO Bahar ölecek mi? Pelin Akıl diziden ayrılıyor mu? Sorularının yanıtlarını merak ederek sıklıkla araştırmaya başladı. Bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yeni bir ayrılık mı yaşanacak? EDHO Bahar’a hayat veren Pelin Akil diziye veda mı ediyor? İşte cevabı…
ATV’nin uzun soluklu, reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar’da Ceylan’dan sonra şimdi de Bahar’ın ölüp ölmeyeceği merak konusu oldu. EDHO yeni bölüm fragmanında Hızır’I kurtarmak için kendini kurşunların önüne atan Bahar’a ne olacak? EDHO Bahar ölecek mi? Pelin Akil diziden ayrılıyor mu? Bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek olan EDHO’ya Pelin Akil veda mı edecek?


EDHO BAHAR DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Sorunun cevabı bu akşamki yeni bölüm ile netlik kazanacak, Pelin Akil’in diziden ayrılacağına dair bir açıklama gelmedi
EDHO YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Hızır Çakırbeyli ve İlyas Çakırbeyli, mezbahadan kendilerini kurtaran keskin nişancının peşine düşer. Herkes Kimsesiz Doğan’ın bu işi organize ettiğini düşünürken Hızır Çakırbeyli yeğeni Alpaslan’dan şüphelenir. Gerçeklerin peşine düşen Hızır Çakırbeyli, işin aslını öğrenmek için Emin ve Pınar’ı sıkıştırmaya başlar.
İlhan ve Ercan, Hızır Çakırbeyli’ye Yavuz ve Bahar üzerinden tuzak kurar. Yaklaşmakta olduğu tuzağı Bahar’ın verdiği ipucu ile anlayan Hızır Çakırbeyli, ekibiyle birlikte ava gideni avlamak için harekete geçer. Kurulan tuzakta namlu ucunda kalan Hızır Çakırbeyli’yi kurtaran ise Bahar’ın cesareti olur.
İlyas’ı ciddiye almayan Ercan ise kendi kazdığı kuyuya düşer. Fidanlıkta toplanan İlyas Çakırbeyli ve dostlarına operasyon düzenleyen Ercan, sonunda İlyas Çakırbeyli’nin karşısında diz çökmek zorunda kalır.

PELİN AKİL KİMDİR?

Pelin Akil, 17 Nisan 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Annesi Makedon göçmeni babası ise Boşnak’tır. İstanbul Üniversitesi Müzikal bölümünde iki yıl boyunca eğitim alan Pelin Akil ardından eğitimini Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır.
Televizyon ekranlarında 2011 yılında yayımlanmaya başlayan ve 4 sezon süren Arka sıradakiler dizisinde canlandırdığı Zehra karakteri ile adım atmıştır. Kendisi gibi oyuncu olan Anıl Altan ile 2016 yılında evlenen Pelin Akil’in 2 çocuğu bulunmaktadır.
Marika’nın Serveti, Abim Geldi, İstanbulname, Depo, Sersefil-Korkuyorum sevgilim ve Rent Müzikali gibi birçok tiyatro ve Aile İşi, Ne Münasebet, Aşktan Kaçılmaz, Kızıl Elma, İnadına Yaşamak, Osmanlı Tokadı, Suskunlar, Seksenler ve Kurt Kanunu gibi dizilerde roller almıştır. Pelin Akil, 1.72 metre boyunda, 56 kilo ve Koç burcudur.

Pelin Akil’in rol aldığı diziler ve filmlerden bazıları:

2018 – Keşif (Sinema Filmi)
2017 – Çember: Oyunu Bozuyorum (Ayşe) (TV Filmi)
2017 – Çember: Evimdeki Yabancılar (Komiser Yardımcısı Ayşe)(TV Filmi)
2017 – Çember: Acı İntikam (Ayşe) (TV Filmi)
2017 – Damat Takımı (Sera) (Sinema Filmi)
2017 – Deli Aşk (Sinema Filmi)
2016 – Aile İşi (Müjde)(TV Dizisi)
2015 – Saklı (Elif) (Sinema Filmi)
2015 – Ne Münasebet (Nil) (TV Dizisi)
2014 – Kızıl Elma (Zeynep Gevheri) (TV Dizisi)
2014 – Aşktan Kaçılmaz (Yasemin)(TV Dizisi)
2013 – Su ve Ateş (Nupelda) (Sinema Filmi)

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting