Ana Sayfa / Genel / Edi kaşsız Büdü bitişik kaşlı
MURAT YILDIRIM KİM MİLYONER OLMAK İSTER

Edi kaşsız Büdü bitişik kaşlı

Susam Sokağı’nda kukla karakterler Edi ile Büdü için hangisi doğrudur.

Yanı: Edi Kaşsız Büdü bitişik kaşlıdır.

öncelikle büdü, yuvarlak kafalı ve kısa olan edi’nin aksine, oval ve hatta silindirik bir kafaya, daha dik saçlara ve uzun boya sahiptir. edi nin kaşları yoktur; ancak büdü’de kamyoncu modeli dediğimiz bitişik ve kalın kaş ekolü hakimdir.

tabi bunlar yalnızca anatomik özellikler. esas fark ikisi arasındaki karakter özelliklerindedir. her şeyden önce edi daha saf, büdü ise daha olgun daha ayakları yere basan ecnebilerin deyimiyle daha bir ‘down to earth’ tür. edi aptal şakaların adamı, büdü ise o şakalara gülmeyen uyuz ve ciddi takım elbise insanıdır. freudian bir yaklaşımla ele aldığımızda görürürüz ki edi samimiyetle ve içgüdüleriyle hareket ederken büdü süperegosunun hakimiyetindedir. velhasıl ikisini izleyen çocuklar edi’yi kendileriyle büdüyü ise disiplinperver ebeveynleriyle özdeşleştirirler. nitekim çocuksu edi’nin yanında büdü dünya götü tırmalamış, ukala ve herşeyibenbilirimci sıkıcı bir kişiliktir.

İlginizi Çekebilir

Fabrikada toplu ilişki

1 kadın 3 erkek toplu ilişki sırasında yakalandı fabrikada. Toplu ilişkinin yaşandığı Kocaeli’deki fabrika. Kocaeli’de …

Sınırsız Hosting