Ana Sayfa / Kime Ait / Edin Dzeko Fenerbahçe’de

Edin Dzeko Fenerbahçe’de

Fenerbahçe, Edin Dzeko transferini bitiriyor. Edin Dzeko’nun Fenerbahçe’den alacağı ücret astronomik bir rakam. Edin Dzeko, Fenerbahçe ile transfer görüşmelerini tamamlamak için İstanbul’a gelecek. Kulüpten yapılan açıklamada, “Dünyaca ünlü golcü Edin Dzeko sağlık kontrollerinden geçmek ve transfer görüşmelerini tamamlamak üzere İstanbul’a gelecektir.” ifadeleri kullanıldı.

Edin Dzeko Fenerbahçe’ye imza atıyor. Edin Dzeko transferi sonrası Serdar Dursun ise takımdan ayrılıyor. Fenerbahçe, Edin Dzeko transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertliler, 37 yaşındaki golcünün sözleşme imzalamak için İstanbul’a geleceğini duyurdu.

DZEKO İMZAYA GELİYOR
Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, “Dünyaca ünlü golcü Edin Dzeko sağlık kontrollerinden geçmek ve transfer görüşmelerini tamamlamak üzere İstanbul’a gelecektir.” ifadeleri kullanıldı.

Son Dakika: Edin Dzeko, Fenerbahçe'de

Edin Dzeko ile 2 yıllık sözleşme imzalaması beklenen Fenerbahçe, Bosna Hersekli yıldıza senelik 4.5 milyon euro maaş verecek. Dzeko, Ryan Kent’in ardından sarı-lacivertlilerin 2. transferi oldu.

Son Dakika: Edin Dzeko, Fenerbahçe'de

Edin Dzeko geçen sezon Inter formasıyla 52 maça çıktı. Deneyimli santrfor bu karşılaşmalarda 14 gol ve 5 asistlik performans gösterdi.

Fenerbahçe’nin yeni transferi Edin Dzeko, İstanbul’a geldi. Kulüpten yapılan açıklamada, “Dünyaca ünlü golcü futbolcu Edin Dzeko, sağlık kontrollerinden geçmek ve transfer görüşmelerini tamamlamak üzere İstanbul’a geldi.” ifadeleri kullanıldı.

İlginizi Çekebilir

Amedspor 1. ligde

Amedspor TFF 1. Lige yükseldi. Diyarbakır takımı Amedspor’un kadrosu, hocası kim soruları. TFF 2. Lig’de …

Sınırsız Hosting