Ana Sayfa / Manşet / Edin Visca’nın Trabzonspor’a maliyeti

Edin Visca’nın Trabzonspor’a maliyeti

Trabzonspor Edin Visca’yı transfer etti. Edin Visca’nın Trabzonspor’dan alacağı para. Bordo mavililer, Bosna Hersekli yıldız oyuncuyla 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. 

Trabzonspor edin Visca’yı 3,5 yıllığına satın aldı ödenecek para ise TS’nin kasasını zorlayacak.Bordo mavililer, Bosna Hersekli yıldız oyuncuyla 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.Spor Toto Süper Lig’in devlerinin transfer gözdesi haline gelen Edin Visca konusunda bir son dakika gelişmesi yaşandı. Bosna Hersekli futbolcuyla ilgili Başakşehir kulübü açıklama yaptı.
BU SEZON TAKIMINI SIRTLADI
Türkiye’de Ocak ayı ara transfer ve tescil dönemi öncesinde bir numaralı hedef haline gelen Edin Visca bu sezona oldukça formda bir giriş yaptı. Aykut Kocaman’dan boşalan teknik direktörlük görevine Emre Belözoğlu’nun gelmesinin ardından büyük bir çıkış yakalayan Edin Visca rakip fileleri 4 kez havalandırma başarısı gösterdi. Edin Visca bu süreçte takım arkadaşlarına 9 asist yaptı.
FENERBAHÇE VE TRABZONSPOR YARIŞ HALİNDE
Spor Toto Süper Lig’de lider konumda yer alan Trabzonspor ile zirve yarışı ile arasındaki puan farkını azaltmak isteyen Fenerbahçe aynı isme talip oldu. Süper Lig’in iki devi Edin Visca’yı transfer etmek için adeta yarışa girmişti.
GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ AÇIKLAMIŞTI
Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ geçtiğimiz hafta içerisinde Edin Visca ile ilgilenen takımlar olduğu resmen dile getirmişti. Turuncu-lacivertli kulübün bir numarası, Bosna Hersekli futbolcunun transfer görüşmelerindeki kritik günün 3 Ocak Pazartesi olduğunu işaret etmişti.
BAŞAKŞEHİR VE TRABZONSPOR ANLAŞTI
Boşnak yıldızın transferi konusunda Trabzonspor ile Medipol Başakşehir yönetimleri anlaşmaya vardı. Transferin detayıyla ilgili Göksel Gümüşdağ açıklama yaptı. 61saat’e konuşan Göksel Gümüşdağ “Bugün Ahmet Ağaoğlu başkanımız 14.30 gibi kulübümüze gelecek. Son aşamaya geldik. Şimdilik diyeceklerimiz bu kadar.”

İlginizi Çekebilir

Reisi helikopter kazası geçirdi

İran Cumhurbaşkanı helikopter kazası geçirdi yaşıyor mu merak ediliyor. Reisi helikopter kazası geçirdi. İran Cumhurbaşkanı …

Sınırsız Hosting