Ana Sayfa / Manşet / Ela rekoru Reynmen’in

Ela rekoru Reynmen’in

Reynmen, sıradan şarkıcıların onlarca yılda elde edebileceği başarıyı bir iki kliple yakaladı üstelik klipleri de rekor izlenme elde ederek Reynmen’in cebini yüzbinlerce dolar ile doldurdu. Reynmen bir amatör başarısını mı yoksa bir projenin yansıması mı şimdi bu sorgulanıyor. Şans ya da kısmet size ne kadar yol açabilir eğer arkanızda güçlü bir ekip ve kadro yoksa?

Reynmen son klibi Ela şarkısı klibi ile yine rekor kırdı izlenmede ve Youtube ve sponsorluk gelirleriyle kasasını yine kısa sürede doldurdu. Peki kısa sürede sanatçıların onlarca yılda elde edemediği başarıyı yakalamak sadece şans işi mi yoksa günümüz teknolojilerini ve gelişmelerini yakından takip ederek uygulamak mı? Reynmen bir proje mi yoksa sıradan şansı yaver giden biraz bilgisayar biraz müzik yeteneği olan ve akıllı teknoloji dünyasına uyum sağlayan sıradan bir insan mı?

ELA KLİBİ KAÇ KEZ İZLENDİ REYNMEN7İN?

Sosyal medya fenomeni Reynmen, yeni klibi Ela ile tıklanma rekoru kırdı. Klip yayınlandıktan 8 saat sonra 10 milyon izlenme rakamına ulaştı.
Sosyal medyada 5 milyondan fazla takipçisi olan Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, yeni şarkısı ‘Ela’yı yayınladı. Şarkı 1 saatte 3 milyon tıklanarak, YouTube Türkiye rekorunu kırdı.

“15 MİLYON İZLENMEZSE INSTAGRAM’I KAPATIRIM”
Reynmen, Ela için iddialı konuşarak, “Eğer ilk gün 15 milyon izlenmezse Instagram hesabımı kapatırım” demişti. Yeni single için farklı bir kliple sevenlerinin karşısına çıkan Reynmen, trend videolar listesinde birinci sıraya yerleşti.
DAHA ÖNCE DE REKOR KIRMIŞTI
Reynmen daha önce, “Derdim Olsun” şarkısıyla “İlk gün izlenme rakamı” rekoru kırmıştı. Klip 6 milyon izlenmeyi geçmişti.

İlginizi Çekebilir

THY’den filenin sultanlarına ekonomi uçuşu

Filenin Sultanları ABD’ye THY’nin tarifeli uçağıyla ekonomi sınıfında uçtu. THY, Filenin Sultanları’nı ekonomi sınıfı ile …

Sınırsız Hosting